PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

ESPORT

Activitats d'estiu

ACTIVITATS D'ESTIU

Activitats físiques per a adults per donar continuïtat en la pràctica esportiva als usuaris del programa d’Activitats Físiques per a Adults de la temporada d’hivern i als usuaris nous que vulguin ocupar part del seu temps d’oci fent esport.

Així mateix, infants, joves, adults i gent gran podran gaudir tant de la natació com de les activitats aquàtiques recreatives que s’organitzen dins d’aquest programa.

Activitats físiques

Activitats previstes

GIMNÀSTICA DE MANTENIMENT (GM): Activitat que té com a objectiu millorar la condició física a través d’exercicis individuals, en grup i formes jugades. Es tracta d’activitats dirigides amb implements, circuits, activitats lúdic-recreatives, coreografies...

PILATES (PL): Mètode d’educació postural i tonificació, basat en la precisió, control, concentració, respiració i fluïdesa de moviments, que pretén l’augment de la consciència corporal. Es fonamenta en el desenvolupament dels músculs interns per a mantenir l’equilibri corporal i donar estabilitat a la columna vertebral.

TONIFICACIÓ (TBC): Mètode d’entrenament integral per a la millora de la condició física i els sistemes cardiovascular i muscular. El TBC és un mètode de condicionament físic que utilitza molts tipus de material . Steps, barres, gomes elàstiques, peses...

SUMBA (SU): Activitat física d’intensitat moderada que utilitza els ritmes llatins com a mitjà per a desenvolupar una pràctica física coreografiada i dirigida, amb l’objectiu principal de la millora cardiovascular i física.

AERÒBIC (AA): Activitat on es realitzen exercicis d’intensitat moderada i que utilitza com a mitjà de pràctica, l’acompanyament musical i la coreografia. Es treballa el ritme, la coordinació i la resistència per tal d’assolir una millora de la condició física.

TONO-PILATES: Sessió de tonificació que utilitza les bases i els fonaments del mètode pilates. Combina el treball aeròbic amb exercicis específics de tonificació, amb el contro9l de la respiració.

HIPOPRESSIUS (HP): És un Mètode Global que permet a qualsevol persona mantenir o millorar el seu sistema circulatori, respiratori, emocional i somàtic. Està constituït per exercicis posturals rítmics, executats normalment en grup segons una seqüència ininterrompuda disminuint la pressió abdominal i toràcica. I gràcies a un fenomen de divergència neurològica s’aconsegueix una activació tònica de la faixa abdominal i del periné i una relaxació tònica del diafragma

Període de duració

Del 25 de juny al 26 de juliol (5 setmanes)

Lloc, horari i preu

PAVELLÓ DE CAL BALSACH:
Carretera de Prats de Lluçanès, 2, tel. 937 23 60 53


COMPLEX ESPORTIU MUNICIPAL OLÍMPIA:
C. d’Apúlia, 40, tel. 93 717 88 50

Cursets de natació

Activitats previstes

 • Natació Preinfantil, de 3 a 5 anys:
 • Es pretén que els infants es familiaritzin amb el medi aquàtic, en gaudeixin i puguin arribar a ser autònoms a l’aigua.

 • Natació Infantil, de 6 a 15 anys:
 • L’objectiu d’aquest grup és, a més d’assolir l’autonomia en nivells inicials, iniciar-se en la tècnica d’estils en nivells intermedis i avançats, tot des d’un vessant recreatiu.

 • Natació per a adults, a partir de 16 anys:
 • Activitat adreçada als usuaris que vulguin millorar la seva tècnica d’estils. Dins el programa d’adults hi ha una altra activitat, l’ Aiguagim a la piscina de Cal Marcet, activitat que combina un treball de condició física a l’aigua amb acompanyament musical i un vessant recreatiu.

NOVA ACTIVITAT!!!

Natació artística a la tarda a Can Marcet: per a nens/es d’entre 8 i 14 anys que sàpiguen nedar crol i esquena.

Lloc, horari i preu

PISCINA OLÍMPIA:
C. d’Apúlia, 40, tel. 93 717 88 50


PISCINA CAL MARCEL:
C. de Riu-sec, 54, tel. 93 726 30 50


PISCINA CAMPOAMOR:
C. de Pardo Bazán, 17, tel. 93 711 66 51


PISCINA PARC DEL NORD:
Rda. de Navacerrada, 58, tel. 93 716 59 06


Procediment de preinscripció i inscripció

 • Període de preinscripció: 10, 11 i 12 de juny. L’usuari es pot preinscriure com a màxim a 1 grup d’activitat.
 • Sorteig públic de les places disponibles entre els usuaris preinscrits: el dijous 13 de juny a les 9 h a la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament.

 • Publicació de la llista de les persones admeses: el divendres 17 de juny. A les piscines i a les oficines d’atenció ciutadana. Podeu també fer la consulta a aquesta pàgina web.

Piscines Municipals Joan Serra

Rda. de Bellesguard, 13, tel. 93 712 23 68

Piscines municipals

Període d'obertura i horari

 • Ca n’Oriac i Can Marcet: Del divendres 14 de juny fins al divendres 6 de setembre.
 • Olimpia i Campoamor: Del divendres 14 de juny fins al dimecres 11 de setembre

Horari: de dilluns a diumenge de 10 a 19.30

Preu i directori d'instal·lacions

Visita de grups

Les visites concertades amb 15 dies antelació amb grups i/o escoles en nombre superior a 20 persones tenen una reducció del 25 % en el còmput total del cost, corresponent a les tarifes segons l’entrada individual.

Recordem que segons la normativa vigent els menors de 14 anys hauran d’anar acompanyats d’una persona adulta.

L’adquisició d’abonaments per al bany públic significa només una reducció en el preu de l’entrada i en cap cas dóna dret a utilitzar la piscina quan el seu aforament és el màxim i, per tant, no es permet l’accés de més usuaris.

Venda d’entrades

La Bassa

Període d'obertura i horari

Del dimecres 19 de juny fins al diumenge 1 de setembre

Horari: tots els dies de 10 a 19.30 hores

Preu

Visita de grups

Les visites concertades amb antelació amb grups i/o escoles en nombre superior a 20 persones tenen una reducció del 25 % en el còmput total del cost, corresponent a les tarifes segons l’entrada individual.

Venda d'entrades