PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 

URBANISME I TERRITORI

Formació

Formació

FORMACIO

 

Les càpsules informatives del programa Joves i Cooperació, ofereixen un gran ventall de possibilitats i tenen com a objectiu oferir suport en aspectes de la mobilitat i cooperació internacional als i les joves de la ciutat, com són el voluntariat internacional o la participació en projectes concrets.

Aquestes accions socioformatives, es desenvolupen a través de l'Assessoria de Mobilitat Internacional de l'Oficina Jove de Sabadell.


Destaquem:

Cápsula informativa: Servei Voluntari Europeu 

Els i les joves participants, han pogut conèixer a través de l'Assessoria de Mobilitat Internacional de l'Oficina Jove de Sabadell, el programa SVE. Aquesta acció s'emmarca dins del programa Erasmus +: La Joventut en Acció i està subvencionat per la Comissió Europea.

Què és?

Permet a una persona jove o grup de joves de participar activament en una organització que us acollirà en un país diferent d’on viviu. Aquesta experiència us ofereix a les persones joves voluntàries la possibilitat d'entrar en contacte amb altres cultures i idiomes, per dur a terme una tasca de voluntariat, no remunerada, en un ampli ventall de sectors, com el medi ambient, les temàtiques socials i les culturals.

Com es tramita?

A través de l'assessoria de mobilitat internacional de l'Oficina Jove de Sabadell. Demana cita prèvia a través del correu: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. 

Quan dura el SVE?

Entre 2 i 12 mesos. Per a les persones joves d'entre 17 i 30 anys.          

També et pot interessar...