PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 

URBANISME I TERRITORI

 

Guinea

PROJECTE: Abastecimiento de agua potable

  • Any: 2011

  • Resum del projecte

Resum del projecte: El projecte pretén millorar la qualitat de vida de les famílies de Pellal Maoude, facilitant l'accés a l'aigua potable tant a les cases com als equipaments de salut i d'educació de la zona.


PROJECTE: Ampliació del College Samake de Balandou

  • Any: 2010

  • Resum del projecte

El jovent de Balandou que vol accedir a l’educació secundària ha de fer un gran esforç per desplaçar-se al centre més proper degut a la poca oferta que hi ha. Aquest projecte consisteix en millorar les instal·lacions d’una escola de secundària que actualment es troba amb una ràtio de 80 alumnes per professor, fet que no permet al professor prestar atenció a tota la classe, ni a l’estudiant assolir un bon aprenentatge. Concretament, es vol ampliar el centre en 4 aules per cada un dels nivells. D’aquesta manera, es redueix la ràtio alumne-professor, assolint una atenció més individualitzada de l’alumnat i estant més al cas de les necessitats específiques que es puguin presentar.


PROJECTE: Plantació de Yuca

  • Any: 2010

  • Resum del projecte

El projecte va destinat a les dones del poble rural d’Aléré, a les quals es vol oferir una sortida laboral per a poder cobrir les seves necessitats bàsiques, i poder estudiar i continuar residint al poble, evitant així que emigrin. Es vol contribuir al desenvolupament socioeconòmic d’Aléré, a través d’una plantació de yuca i el seu cultiu. Els beneficis generats es volen destinar a projectes de caire social, com ara en classes d’alfabetització per a les dones. Tot plegat ha de beneficiar a les seves famílies, ja que la majoria depenen del seu treball i els seus ingressos, i millorar les condicions de vida de tota la població.

També et pot interessar...