PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 

URBANISME I TERRITORI

 

Haití

PROJECTE: Escoles Bresma Port-au-Prince/Castaches

El projecte vol millorar el funcionament general de dues escoles de primària situades a dues zones molt pobres d'Haití. En aquestes escoles es dóna prioritat a les famílies que han hagut de donar altres fills en adopció per no poder-los mantenir, i també a les mares solteres. D'aquesta manera, se'ls garanteix que els seus fills i filles tenen educació, assistència sanitària i menjar.

Es pretén fer obres d'ampliació a l'escola de Port-au-Prince per fer l'educació secundària, i construir habitacions pels professors a l'escola de Castaches, així com també seguir proveint alimentació, el material escolar i la cobertura sanitària pels nens i nenes.


PROJECTE: Desenvolupament integral comunitari de la zona nord de Petion Ville

  • Entitat: Ayuda Directa

  • Àrea geogràfica: Amèrica Central i Carib

  • Nom del soci local: Fundación Rosemina de Diegue

  • Subvenció Ajuntament de Sabadell (2011): 10.244,24€

  • Any: 2011 - 2012

  • Resum del projecte

Amb el terratrèmol que va tenir lloc a Haití el 2010, la regió nord de Petion Ville ha quedat molt devastada. El sistema educatiu es troba entre les institucions més afectades del país, tant pel que fa a les instal·lacions com al personal docent i administratiu (tot i que el sistema ja presentava problemes estructurals).

Aquest projecte té com a prioritats la millora de l'accés a l'educació, la millora de la qualitat de l'educació i l'accés a l'atenció sanitària als infants, a través d'un programa integral comunitari per aquesta regió que inclou, entre d'altres objectius, la creació d'un institut tècnic per a joves, la millora de les instal·lacions d'una escola i d'un centre de salut, i l'ampliació i millora d'un orfenat.

També et pot interessar...