PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 

URBANISME I TERRITORI

 

Què és el Servei de Mediació?

Què és la mediació?

La mediació és una metodologia que fa possible gestionar els conflictes pacíficament. La mediació proporciona a les persones en conflicte un procediment per restablir el diàleg, conciliar els diferents interessos i necessitats i cercar la solució més satisfactòria a les seves diferències, amb l’ajut d’un/a professional imparcial.

La persona mediadora no decideix sobre el conflicte; no jutja, no dóna o treu la raó. La seva funció és facilitar una anàlisi objectiva de la situació; canalitzar la comunicació entre les parts i conduir el procés perquè les persones afectades elaborin el millor acord possible. En definitiva, la mediació és un instrument que l’Ajuntament posa a l’abast de la ciutadania a través del Servei de Mediació, amb el propòsit de facilitar l’abordatge dels conflictes de convivència, de manera responsable i cívica.


Què és el Servei de Mediació?

El Servei de Mediació, des de la imparcialitat, ofereix a la ciutadania eines de mediació per gestionar, de manera dialogada, els problemes de convivència que planteja el dia a dia, en els diferents àmbits de les relacions ciutadanes.



 

També et pot interessar...