PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 

URBANISME I TERRITORI

Formularis

Directori de professionals

RodonetaPetiteta ANTECEDENTS

L’Ajuntament de Sabadell té com a prioritats del Pla de Mandat 2016-2019, un conjunt d’accions adreçades a la transformació de la ciutat que impliquen recuperar la mirada estratègica en el disseny de la ciutat del futur, l’espai públic i la mobilitat.

L’Ajuntament de Sabadell ha de dur a terme un llistat d’accions en el capítol d’inversions, que està especificat en el pressupost vigent del 2017 i el Ple de l’Ajuntament de Sabadell, en data 12 de maig del 2017 ha aprovat el quart expedient de modificació del pressupost general de l’Ajuntament de Sabadell, que inclou suplements de crèdits finançats amb romanents general de tresoreria i amb operació de préstec.

L’Ajuntament de Sabadell disposa d’una plantilla tècnica que ve determinada pel pressupost vigent i la llei d’estabilitat pressupostària. Per tal de poder fer front a les diferents necessitats sobrevingudes de l’Àrea de Territori i Sostenibilitat en aquest primer semestre de l’exercici 2017 es necessita aprovar una suplementació de crèdit per import de 2.064.000 €.

RodonetaPetiteta OBJECTE DEL DIRECTORI DE PROFESSIONALS

Que per tal de poder desenvolupar tot el seguit d’ accions i fer-les executives, tant les definides en el Pla de Mandat 2016-2019 com en les línies estratègiques de ciutat, és necessari disposar d’un directori de consultories i de professionals de les diferents disciplines lligades a les actuacions previstes per l’àrea de Territori i Sostenibilitat i que puguin dur a terme aquesta col·laboració sempre d’acord amb el que dicta el Real Decreto Legislativo del 3/2011 del 14 de novembre, pel que s’aprova la Ley de Contratos del Sector Público.

 RodonetaPetiteta CONTINGUT DE LA PRESENTACIÓ AL DIRECTORI

En aquesta convocatòria es demanen perfils en quatre modalitats:

Urbanisme: Planificació Urbanística, Gestió Urbanística i Mobilitat

Edificació: Edificis d’Equipaments

Espai Públic: Disseny d’Espai Públic, Obres Públiques i Paisatge Urbà

Gestió de l’Eficiència Energètica i Sostenibilitat

La presentació es farà per cada modalitat de manera específica

Els currículums es presentaran indicant:

1. Nom de l’equip o persona jurídica

2..Perfil del/s professionals, si es tracta de consultoria tècnica

3..Contacte

Per tal de valorar l’experiència, és imprescindible acompanyar el currículum amb una relació dels treballs realitzats i una declaració responsable sobre la veracitat dels treballs; en concret s’indicarà:

- Treballs d’urbanisme aprovats en els darrers 5 anys
- Projectes i/o obres d’edificis d’equipaments executats en els darrers 5 anys, indicant nom de l’obra, superfície i cost de la liquidació
- Projectes i/o obres d’espai públic executats en els darrers 5 anys, indicant nom de l’obra, superfície i cost de la liquidació
- Projectes i/o obres de gestió de l’eficiència energètica i sostenibilitat executats en els darrers 5 anys, indicant nom de l’obra, superfície i cost de la liquidació

L’extensió màxima dels currículums serà de cinc pàgines. Els treballadors de l’Ajuntament de Sabadell no podran formar part d’aquest directori intern de professionals.

RodonetaPetiteta VINCULACIÓ DE L'AJUNTAMENT DE SABADELL

Aquest directori no és vinculant i, per tant, l’Ajuntament de Sabadell, a través del diversos serveis de l’àrea de Territori i Sostenibilitat, podrà disposar de manera oberta de la informació de contacte dels professionals del directori com altres que es consideri. Aquest directori no suposa cap mena de contraprestació, ni vinculació contractual per part de l’Ajuntament de Sabadell en respecte als professionals que s’hi apliquin.

RodonetaPetiteta PRESENTACIÓ

- Els currículums es presentaran a l’adreça de Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

- El format de presentació serà .pdf

RodonetaPetiteta TERMINI

El termini de presentació de currículums finalitza divendres, 23 de juny de 2017.

RodonetaPetiteta CONCLUSIONS

Per tot el que s’exposa, es proposa la creació d’un directori de professionals que puguin col·laborar amb l’Ajuntament de Sabadell i, per tant, es pugui publicitar amb aquest efecte.

 

 

També et pot interessar...