PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 

URBANISME I TERRITORI

 

RECURSOS

library 1666702 1280

Orientació sociolaboral amb perspectiva de gènere

logo igualate

La Federació de Dones Progressistes té com a objetiu Fomentar l'autonomia econòmica de les dones a través de la seva incorporació a un lloc de feina i al seu desenvoupament professional.

https://clica.igualate.org/igualdad-de-genero

 


LLIBRES

lecturaFACIL"Lectura fácil", de Cristina Morales

El Premi Herralde de Novel·la 2018 ha estat per “Lectura fàcil”, de Cristina Morales. Un retrat femení i radical de la societat actual explicat a través de la història de quatre cosines amb diversitat funcional que viuen en un pis tutelat a Barcelona, que parlen i viuen el seu cos i la seva sexualitat amb total llibertat. L'autora ha afirmat que la història, que gira entorn del món de l'art, pretén ser una denúncia a l'heteropatriarcat i la desigualtat que viuen dia a dia els discapacitats mentals.

 

 


CINEMA i VÍDEO

ELISAMARCELA

"ELISA y MARCELA"

Basada en fets reals, l’arxiconeguda Isabel Coixet narra la història de dues mestres gallegues que, a finals del segle XIX es van enamorar, posant en escac a tota una societat. Fou el primer matrimoni entre persones del mateix sexe oficiat a Espanya, després de fer-se passar una d’elles, per un home anomenat Mario. Aquesta preciosa història arriba per recordar-nos les dificultats que encara ara, segueixen esquitxant la vida del col·lectiu LGTBI pels seus drets socials.

 

"Coeducación: ¿Qué y para qué?"

 coeducacioMARINASUBIRATSPonència de Marina Subirats i Martori, sociòloga, gestora pública, filòsofa i política catalana.

 https://www.youtube.com/watch?v=9uop0yavhea

 

"Desdel principio" - igualtat de gènere - coeducació primàriaCORTO

Curtmetrage per la igualtat i la coeducació presentat l'any 2016 pel CEIP El Trovador de Chiclana al Concurs de curts per la Igualtat organitzat per la Delegació d'Igualtat de la Diputació de Càdis i amb el qual obtingueren el primer premi.

https://www.youtube.com/watch?v=em4ph4ismgo

 


 

Etiquetes: drets civils i genere, gènere,, LGTBI,, feminismes, Sabadell, recursos, butSET19

També et pot interessar...