PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 

URBANISME I TERRITORI

Obres d’urbanització dels entorns de la plaça Benidorm

S’ha completat la urbanització de l’espai situat entre el Carrer Lanos i els darreres de les edificacions que tenen front als carrers de Saboredo i Carança, fins a enllaçar amb la urbanizació de l’accés superior del centre cívic de Torrerromeu.

El paviment emprat és de formigó texturat, deixant una jardinera amb drenatges que recull l’escorrentia de la superficie pavimentada a la vegada que preten dignificar el arbres existents entre el paviment i el muret existent.

S’han millorat els accessos des del carrer de Benidorm, un amb escales i l’altre a nivell per poder permetre eventuals necessitats d’accés rodat.

Al final de recorregut, al carrer de Lanos s’han situat 4 bancs de material reciclat formant una petita área d’estada a la vegada que impedeixen la possibilitat d’aparcament sobre el nou vial de vianants.

També s’ha pavimentat amb panot de 4 pastilles i s’ha protegit amb una barana semblant a les existents sobre el muret, la “terrasseta” elevada que hi ha a l’entrada des del carrer Lanos.

20190523 Benidorm01

20190523 Benidorm02

20190523 Benidorm02

També et pot interessar...