PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 

URBANISME I TERRITORI

 

A-Porta Sabadell 2021

baner20


Entre els mesos juliol-desembre de l’any 2020 es va desenvolupar el projecte A-porta al barri de Can Puiggener. Aquesta intervenció va  ser una fase pilot a 400 habitatges del barri. Vist els informes favorables i l’èxit de la fase pilot es manifesta la voluntat d’ampliar la intervenció a 600 habitatges més del barri.

Aquest any 2021, la missió s’ha centrat en la defensa d’allò comú i de la comunitat, treballant com a eixos centrals la Convivència i el Civisme. Per tant, la intervenció ha girat al voltant de tres eixos: Habitar, Conviure i Viure. S’han visitat uns 600 habitatges, que s’afegeixen als 400 ja fets l’any 2020.


Els destinataris

Els destinataris del projecte en la seva experiència pilot són totes les persones de totes les edats que visquin als habitatges seleccionats prèviament i objecte de la intervenció, i particularment les més fràgils o aïllades, que no accedeixen als serveis públics, o desconeixen els seus drets i/o obligacions.


Objectius

  • Empoderar el veïnat en l'exercici dels drets, creació de vincles i recursos per a incidir en la millora de la qualitat de vida i la dignificació del barri i les persones.
  • Crear llaços entre els veïns/veïnes dels barris amb els actors i recursos més propers i necessaris.
  • Trobar i valorar les competències de persones compromeses.
  • Identificar les necessitats de les persones i oferir-los un acompanyament en relació amb els serveis dels actors/empreses locals.
  • Recollir i canalitzar les necessitats de les entitats, institucions i empreses públiques/privades, per arribar a la ciutadania/ persones clientes i usuàries i resoldre els problemes relacionals i de serveis.

Principals dades recollides entre l’1/03/2021 i el 10/082021

 Total llars visitades            600
 Total llars que han obert la porta            534
 Entrevistes realitzades            491
 Entrevistes ajornades                3
 Entrevistes rebutjades              40
 Pisos buits             22
 Llars absents              44
 Temps mig d’entrevista  38 minuts

Document


Ressò als mitjans de comunicació

 

 

També et pot interessar...