PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 

URBANISME I TERRITORI

Portal d'entitats

Portal d'entitats

INICI

SUPORT A ENTITATS

  • Recursos i serveis
  • Directori d'entitats inscrites al Registre d'Entitats

ACTUALITAT

  • Noticies de les entitats ACTUALITAT DE LES ENTITATS DE SABADELL
  • Altres noticies: Ajuntament / XarxaNet

AGENDA

COMPARTIM RECURSOS

VOLUNTARIAT

  • Enllaç al nostre web

 

 

SOBRE NOSALTRES / QUI SOM?

Qui som?

El Portal d'entitats de Sabadell és una plataforma de blogs gestionada per l'Oficina d'Entitats i Voluntariat de l'Ajuntament de Sabadell, pensada i creada per donar servei a les entitats i associacions de la nostra ciutat. Si sou una entitat sense ànim de lucre i no teniu presència a la xarxa o bé la voleu millorar, aquest espai us interessa.

Oferim a totes les entitats i associacions de la ciutat la possibilitat de crear un blog dins de la plataforma “associacions.terrassa.net”, només cal omplir aquesta sol·licitud. A més, també us oferim assessorament en matèria Tic i us ajudem a posar en marxa i a mantenir el bloc.

Més difusió per la vostra associació i també per als actes que realitzeu.

Formar part de la plataforma incrementarà la difusió dels vostres continguts, ja que es poden compartir les notícies que es publiquen al blog, de manera que també es publicaran al Portal i de la mateixa manera, els actes que anoteu a l’agenda també seran visibles en l’agenda d’aquest Portal.

La Plataforma està feta amb l’eina WordPress, que és un sistema de gestió de continguts (CMS) de codi obert per a la publicació de blogs a Internet, que la Diputació de Barcelona ofereix als ens locals.

 

 

 

 

També et pot interessar...