PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 

URBANISME I TERRITORI

 

Vídeo: Junts som un sol cor

Vídeo: Junts som un sol cor

Us presentem el vídeo de la cançó “Junts som un sol cor" interpretada per persones voluntàries d'entitats de Sabadell, escrita per Lídia Coll i Auxi Gil i cantada per en Xavier Gorina i Lídia Coll.

Aquest vídeo té la voluntat de reconèixer i visibilitzar dins del marc del Dia Internacional del Voluntariat, el 5 de desembre, la tasca que fan de manera altruista, solidària i generosa les persones voluntàries de la nostra ciutat, a favor de qui més ho necessita i de la societat en general. Es va presentar i interpretar el dijous 18 de novembre durant la festa “La Màgia del Voluntariat”, dins del programa de "La Tardor del Voluntariat 2021".

La cançó pretén recollir un mateix sentiment d'agraïment, homenatge i celebració conjunta, amb un missatge que englobi a tothom, que parli de voluntariat des del cor i amb el cor i que, al seu torn, pugui ser cantada amb polifonia de veus en un sol batec coral: el de #ElCorDElVoluntariat.

La producció musical l’ha realitzat en Xasqui Ten i  la Producció Audiovisual la Casa d’oficis Disseny i Producció Multimèdia del Vapor Llonch. El vídeo ha estat filmat a les seus de les entitats de voluntariat de Sabadell.

 

 

També et pot interessar...