PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
NOTÍCIES
26
Gener
2018

El nou portal de Transparència potencia els elements que faciliten a la ciutadania l´ús i l’accés a la informació

El nou portal de Transparència potencia els elements que faciliten a la ciutadania l´ús i l’accés a la informació

Amb l’actualització del portal de Transparència web.sabadell.cat/transparencia, s’amplia i millora la informació a la ciutadania i l’accés als seus continguts d’una manera més propera i senzilla.

Categories: Ajuntament, Transparència

26
Gener
2018

Oberta la matrícula per als Tallers d’Art que l’Escola Illa ofereix entre el febrer i el juny

Ja està oberta la matrícula per als nous cursos d’Illa Oberta Tallers d’Art, que l’Escola Illa oferirà entre els mesos de febrer i el juny. Els cursos són un espai obert, amb una extensa oferta en formació artística, en què l'alumnat pot fer un aprenentatge continu i progressiu, segons també les seves necessitats i inquietuds particulars.

Categories: Educació

25
Gener
2018

Conferència "Els sabadellencs deportats als camps nazis: morts i supervivents"

Dijous 25 de gener, a les 7 de la tarda, al Museu d’Història de Sabadell

Conferència

Conferència “Els deportats sabadellencs als camps nazis: morts i supervivents”, a càrrec de l’historiador Esteve Deu, dijous 25 de gener, a les 7 de la tarda, al Museu d’Història de Sabadell.

Categories: Ajuntament, Drets de la ciutadania, Museus i arxiu, Igualtat

25
Gener
2018

El Fòrum Educatiu de Sabadell debatrà el proper 3 de febrer sobre l’educació després de l’escola i les oportunitats educatives en el temps lliure

Les inscripcions ja estan obertes

El proper dissabte, 3 de febrer, el Fòrum Educatiu de Sabadell celebrarà la cinquena edició, donant així a totes les persones que hi tinguin interès una nova oportunitat per a participar en la reflexió col·lectiva sobre l’Educació a la ciutat. La trobada tindrà lloc al Casal Pere Quart (Rambla, 69), entre les 9.30h i la 1 del migdia. En aquesta ocasió, el Fòrum es presenta sota el títol de “L’educació després de l'escola. Generem oportunitats per a tothom en el temps lliure". Les inscripcions, gratuïtes, ja estan obertes.

Categories: Educació

25
Gener
2018

L’Escola Illa realitza un mural per a l'Escola Municipal de Música i Conservatori

Un nou exemple de col·laboració entre tots dos centres municipals

Nova mostra de col·laboració entre centres municipals de la ciutat. Alumnat de l’Escola Illa ha realitzat per encàrrec de l’Escola Municipal de Música i Conservatori Professional de Sabadell, un mural a l’edifici del carrer del Jardí, una de les seus del centre d’ensenyaments musicals. El mural, que parteix d’un projecte proposat per l’alumne de l’Illa, Genís Martínez, és un homenatge a Pablo Picasso. Realitzat amb la tècnica cubista i aplicant només cincs colors neutres, l’obra mostra quatre músics i fa 7 metres d’ample per 4 d’alçada.

Categories: Educació

<<  143 144 145 146 147 [148149 150 151 152  >>