PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

30
Novembre
2016

Commemoració a Sabadell del Dia Mundial de la Sida

El Dia Mundial de la Sida, demà dijous, 1 de desembre, es commemora a la ciutat amb diverses accions

Commemoració a Sabadell del Dia Mundial de la Sida

El Dia Mundial de la Sida, demà dijous, 1 de desembre, es commemora a la ciutat amb diverses accions d’informació i sensibilització en el marc del compromís d’adopció de mesures per combatre l’epidèmia i la discriminació que pateixen les persones seropositives. Es tracta d’accions recollides a la Declaració de París, a la qual Sabadell s’ha adherit després que així ho aprovés per unanimitat el Ple municipal del mes de novembre.

Categories: Salut

29
Novembre
2016

L'Ajuntament de Sabadell avalua la qualitat i gestió dels serveis municipals externalitzats

L'eficiència i la qualitat dels serveis així com la transparència, quant al rendiment de comptes a la ciutadania, principals objectius

Amb la finalitat de valorar quins dels serveis municipals prestats ara de forma indirecta, podrien ser prestats directament per l’ajuntament per tal de millorar-ne la qualitat i reduir-ne el seu cost, l'Ajuntament de Sabadell ha elaborat un pla d'avaluació on s'analitza tant la qualitat i la gestió, com el compliment dels contractes i la conformitat en el cost de cadascun dels serveis prestats.

Categories: Ajuntament, Transparència, Economia i treball

29
Novembre
2016

L’Operació Fred s’activa l’1 de desembre en cas de baixes temperatures, risc de nevades, vents o pluges

Es demana la col·laboració ciutadana per informar la Policia Municipal si es detecten casos que necessitin atenció

L’Operació Fred s’activa l’1 de desembre en cas de baixes temperatures, risc de nevades, vents o pluges

L’Ajuntament de Sabadell, Creu Roja i Càritas posen en marxa a partir de l’1 de desembre l’Operació Fred, per atendre les persones sense sostre en cas de condicions climatològiques adverses. Enguany aquest dispositiu ampliarà els supòsits d’activació: així l’Operació Fred s’articularà quan s’activi el Pla Neucat per nevades o si es registren temperatures sota zero com l’any passat, però també si s’activa el Pla d’Emergències per inundacions (Inuncat) o si hi ha risc de forts vents o pluges al territori. En totes aquestes situacions es posarà en marxa un dispositiu coordinat d’atenció a les persones sense sostre que els oferirà recollida al lloc on es trobin, espai de descans i berenar, servei de dutxes, roba neta, sopar calent i allotjament fins al dia següent.

Categories: Serveis socials

28
Novembre
2016

La Setmana de l’Acolliment Familiar s’estrena a Sabadell amb l’objectiu d’augmentar les famílies que acullen

Del 28 de novembre al 2 de desembre es fan diferents activitats de promoció i divulgació

La Setmana de l’Acolliment Familiar s’estrena a Sabadell amb l’objectiu d’augmentar les famílies que acullen

 El Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya organitza, aquesta setmana a Sabadell, la primera edició de la Setmana de l’Acolliment Familiar, amb l’objectiu d’incrementar el nombre de famílies que acullen. La campanya compta amb el suport de l’Ajuntament de Sabadell i amb la col·laboració de la Federació d’Entitats d’Atenció a la Infància i l’Adolescència (Fedaia).

Categories: Drets Civils i Gènere, Infància

28
Novembre
2016

La quantitat i qualitat de les propostes rebudes i la diversitat de perfils entre els participants marquen l’arrencada del Fòrum Educatiu de Sabadell

Les principals conclusions de la trobada s’incorporaran al Pla d’equitat i èxit educatiu impulsat per l'Ajuntament

La quantitat i qualitat de les propostes rebudes i la diversitat de perfils entre els participants marquen l’arrencada del Fòrum Educatiu de Sabadell

Valoració molt positiva del Fòrum Educatiu de Sabadell en la seva trobada inaugural. El Fòrum va celebrar dissabte la seva primera edició al Centre Cívic de la Creu Alta - Cal Balsach, situant en aquesta ocasió l’Equitat, l’èxit educatiu i la cohesió social com a eix central del debat. La quantitat i la qualitat de les propostes rebudes van ser un dels trets destacats de la jornada, així com l’heterogeneïtat dels participants, ja que entre els més de 80 inscrits hi havia persones dels diferents col·lectius relacionats amb l’àmbit educatiu: docents, pares i mares, representants de centres educatius, entitats de lleure i molts altres professionals de diverses especialitats. També heterogeneïtat territorial, atès que els inscrits procedien dels diferents barris de Sabadell.

Categories: Educació

<<  381 382 383 384 385 [386387 388 389 390  >>