PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

28
Novembre
2016

L’Ajuntament recull propostes per al nou reglament de preinscripció i matrícula a les escoles bressol públiques

La ciutadania hi pot fer aportacions fins al proper 9 de desembre

L’Ajuntament ha iniciat un procés per renovar l’actual reglament que regula els procediments de preinscripció i matrícula a les escoles bressol públiques de la ciutat. És per això que ha obert un procés participatiu per tal de copsar les aportacions de la ciutadania i, d’aquesta manera, ajustar tant com es pugui les modificacions a les necessitats reals del veïnat.

Categories: Educació

28
Novembre
2016

Projecció del documental Teresa Rebull. Ànima desterrada, al Cinema Imperial

Explora la figura de Rebull com a “àvia de la Nova Cançó”, la passió per la pintura i la força amb què encarava la vida, a més del camí de l'exili

Projecció del documental Teresa Rebull. Ànima desterrada, al Cinema Imperial

El divendres 2 de desembre, a 2/4 de 7 de la tarda, al Cinema Imperial (plaça de l’Imperial, 4), tindrà lloc la projecció del documental Teresa Rebull. Ànima desterrada, de la realitzadora Susana Barranco, estrenat a Barcelona el passat 6 d’octubre. Presentaran l’acte Juli Fernàndez, alcalde de Sabadell, i Susana Barranco, directora del documental.

Categories: Activitats culturals, Cultura i esport

25
Novembre
2016

El projecte de Ciutat Creativa estreny vincles amb les universitats catalanes en diversos projectes urbanístics

En el marc del projecte Ciutat Creativa, hi participen el departament de Geografia de la UAB, l’Escola Tècnica Superior d’Arquitectura de la UPC i l’Escola de Disseny de la URL

 L’Ajuntament de Sabadell inicia diversos projectes de col·laboració amb tres universitats catalanes relacionats amb aspectes urbanístics. Es tracta de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB); l’Escola Tècnica Superior d’Arquitectura del Vallès (ETSAV) de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC), i l’Escola Superior de Disseny (ESDi) de la Universitat Ramon Llull (URL).

Categories: Urbanisme i Habitatge

25
Novembre
2016

L’Ajuntament anuncia 50.000 euros per a millores al bosc de Can Deu

Per fer front als efectes de la ventada del 9 de desembre de 2014

L’Ajuntament ha obtingut una ajuda de 50.000 euros provinent de la Diputació de Barcelona per fer front als efectes de la ventada del 9 de desembre de 2014.

Categories: Medi ambient, Sostenibilitat

23
Novembre
2016

La Fira de Santa Llúcia es trasllada a la plaça de Sant Roc

S’inaugura el divendres 25 de novembre i estarà oberta fins al 23 de desembre

La Fira de Sant Llúcia canvia d’ubicació i deixa el passeig de la Plaça Major per instal·lar-se a la plaça de Sant Roc, davant de la Casa de la Vila. La fira tradicional, formada per 24 parades, s’inaugura el proper divendres 25 de novembre, a les 6 de la tarda, i romandrà oberta fins al 23 de desembre. L’horari d’obertura serà de 10 del matí a les 2 del migdia i de 5 de la tarda a 9 del vespre ( fins a les 10 del vespre els dies 3, 8, 9 i 10 de desembre).

Categories: Comerç, Economia i treball, Nadal

<<  382 383 384 385 386 [387388 389 390 391  >>