PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

22
Novembre
2016

La imatge gràfica exterior del nou autobús híbrid és fruit d’un concurs organitzat per l’Escola Illa i TUS

La setmana passada es van donar a conèixer els guanyadors del concurs de disseny

La imatge gràfica exterior del nou autobús híbrid és fruit d’un concurs organitzat per l’Escola Illa i TUS

La setmana passada es van donar a conèixer els guanyadors del concurs de disseny organitzat per decidir la imatge gràfica exterior que s’aplicarà a l’autobús híbrid que circularà properament per Sabadell. L’acte de lliurament de diplomes es va fer la setmana passada a l’Escola Illa, centre que col·labora amb Transports Urbans Sabadell (TUS) en l’organització del concurs.

Categories: Transport Públic, Educació, Mobilitat i transport

22
Novembre
2016

Els alumnes del Conservatori protagonitzen avui el Concert de Santa Cecília

Avui, dimarts 22 de novembre, el Conservatori Professional de Sabadell duu a terme el Concert de Santa Cecília, coincidint amb la celebració de la patrona de la Música. És al Casal Pere Quart (Rambla, 69), a les 8 del vespre, i el protagonitzen alumnes del centre municipal. El concert s’emmarca en les activitats del Conservatori per oferir noves oportunitats als estudiants de millorar la seva formació actuant davant el públic i alhora oferir-los un reconeixement pel seu talent, creativitat i progressos. Així mateix, els concerts són una mostra de la voluntat del centre docent de mantenir-se en contacte constant amb el conjunt de la ciutat i contribuir, alhora, a l’àmplia oferta de propostes culturals de Sabadell.

Categories: Educació

21
Novembre
2016

Sabadell acull una jornada de treball sobre Tecnologies de la Informació i el Coneixement

La trobada està adreçada a empreses del teixit local de l’àmbit de la Innovació i la formació

Amb l’objectiu de conèixer quina és l’activitat vinculada a la tecnologia, quin és l’impacte al territori i veure com des de les institucions es poden catalitzar o adaptar les polítiques en l’àmbit TIC de la ciutat i del país, demà, dimarts 22 de novembre, a les 10 del matí, tindrà lloc al Casal Pere Quart una jornada de treball, organitzada conjuntament per l’Ajuntament de Sabadell i la Generalitat de Catalunya, adreçada a entitats i empreses del teixit local dedicades principalment a la innovació i la formació.

Categories: Empresa, Economia i treball, Innovació

21
Novembre
2016

Sabadell trasllada al Sàhara el seu suport després de 27 anys d’agermanament

Es van reunir el passat dissabte amb el president del Parlament de la República Àrab Sahrauí Democràtica

Sabadell trasllada al Sàhara el seu suport després de 27 anys d’agermanament

L’alcalde de Sabadell, Juli Fernàndez; la regidora de Drets Civils, Míriam Ferràndiz, i les entitats locals Solidaris amb el Poble Sahrauí i Taller Art, Cultura i Creació (TACC) es van reunir el passat dissabte amb el president del Parlament de la República Àrab Sahrauí Democràtica, Jatri Adduh, en el marc de la 41a Conferència Europea de Suport al Poble Sahrauí (EUCOCO).

Categories: Cooperació, Drets Civils i Gènere

18
Novembre
2016

Visita a la rambla d’Ibèria, que s’obrirà parcialment al trànsit el dilluns 21 de novembre

Pels volts de Nadal s’iniciaran els treballs de les obres per fer la rotonda anunciada

Visita a la rambla d’Ibèria, que s’obrirà parcialment al trànsit el dilluns 21 de novembre

El divendres 18 de novembre, Juli Fernàndez, alcalde de Sabadell, i Glòria Rubio, tinenta d’alcalde de Territori i Sostenibilitat, han visitat la rambla d’Ibèria, després que s’hagi soterrat un tram de vies dels FGC i que la Generalitat de Catalunya hagi acabat part de les obres d’adequació de l’espai. La visita ha servit per confirmar que tot és a punt per obrir parcialment al trànsit aquesta via, fet que tindrà lloc el dilluns 21 de novembre a primera hora del matí. L’obertura serà parcial, perquè en part del recorregut només s’habilitarà un carril d’anada i un de tornada fins que acabin totes les obres, previsiblement a l’estiu del 2017.

Categories: Espai públic , Urbanisme i Habitatge

<<  384 385 386 387 388 [389390 391 392 393  >>