PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

15
Novembre
2016

Setmana Europea de Prevenció de Residus, a Sabadell

S’organitzen activitats de sensibilització per a escolars i als mercats. Més de 100 infants participaran en diferents accions

Sabadell se suma una vegada més a la commemoració de la Setmana Europea de Prevenció dels Residus, que tindrà lloc del 19 al 27 de novembre. Les activitats es concentraran fonamentalment en dues línies d’acció: d’una banda, la celebració el proper divendres, a la plaça del Dr. Robert, de diferents propostes adreçades a escolars i, d’altra banda, tot un conjunt d’accions informatives i de sensibilització a l’entorn dels residus, que es portaran a terme la setmana vinent als mercats municipals de la ciutat.

Categories: Residus, Sostenibilitat

15
Novembre
2016

Sabadell s’adhereix a “Pren-te el pols”, un programa de detecció de les arítmies per prevenir l’ictus

Aquesta setmana s’inicia a Sabadell el desplegament de "Prent-te el pols"

Aquesta setmana s’inicia a Sabadell el desplegament de “Prent-te el pols”, un programa de detecció de fibril·lació auricular –el tipus d’arítmia més freqüent– per tal de prevenir l’ictus. La campanya, que s’estendrà fins al 20 de desembre a la nostra ciutat, vol donar a conèixer la relació entre tenir una arítmia i la possibilitat de partir un ictus i mobilitzar als majors de 60 anys perquè es prenguin el pols a les farmàcies adherides. I, en cas de detectar-se un pols irregular, siguin derivats a un centre de salut. Així mateix, el programa vol sensibilitzar totes les franges d’edat per fer de la presa del pols un hàbit continu i estès en la nostra societat.

Categories: Salut

15
Novembre
2016

S’obre el període de sol·licitud de cursos adreçats prioritàriament a persones en atur

Les peticions de l’oferta provisional de Formació Ocupacional, s’han de presentar al Centre de Formació Cal Molins

L’Ajuntament de Sabadell, a través del servei de Promoció Econòmica, obre a partir del 14 de novembre el període d’informació i de presentació de sol·licituds de l'oferta provisional de Formació Ocupacional per l'any 2016-2017 pendent de l’aprovació definitiva per part del Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) de la Generalitat de Catalunya.

Categories: Economia i treball, Educació, Treball

11
Novembre
2016

Ajuntament i Generalitat continuen compromesos en fer realitat la construcció d’un centre residencial per la gent gran a la ciutat

En el marc de Comissió de Treball de Recursos Residencials de la Gent Gran de Sabadell, els treballs es desenvolupen juntament amb entitats i grups municipalsp>

L’Ajuntament de Sabadell continua treballant d’acord al calendari previst i acordat hores d’ara, juntament amb la Generalitat i la Plataforma d’Entitats per a la defensa de la residència pública sector Sud de Sabadell en el si de la Comissió de treball de Recursos Residencials per a la Gent Gran de Sabadell, amb l’horitzó més immediat de fer realitat la construcció de la “Residència de Gent Gran i Centre de Dia Parc Central”, i donar resposta a la mancança i dèficits que pateix la ciutat en aquest aspecte.

Categories: Gent gran, Serveis socials

11
Novembre
2016

Sessió de treball del procés participatiu Construint Ciutat per analitzar els punts forts i aspectes de millora

Amb l’objectiu de recollir idees i suggeriments

Amb l’objectiu de recollir aquelles idees i suggeriments que permetin millorar futures edicions del procés participatiu del pressupost, Construint Ciutat, l’Ajuntament organitza el proper dimarts, 15 de novembre, a les 6 de la tarda una sessió de treball que porta pel títol Què hem après del construint ciutat?

Categories: Processos participatius, Participació ciutadana

<<  387 388 389 390 391 [392393 394 395 396  >>