PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

02
Febrer
2016

El Govern confeccionarà un reglament per regular la tarifació social de l’autobús a Sabadell

El Govern de la ciutat ha aprovat constituir una comissió d’estudi per a la redacció d’un reglament que reguli la tarifació social del transport públic en autobús a Sabadell. L’objectiu és, d’una banda, que la ciutat compti amb un reglament (actualment no en té) i que aquest desenvolupi amb claredat un model de tarifació social basat en politiques que facilitin l’accés al servei de transport d’autobusos urbans als col·lectius al qual es dirigeixi.

Categories: Ajuntament, Transport Públic, Mobilitat i transport

01
Febrer
2016

Conveni de col·laboració amb la Fundación Secretariado Gitano en el marc del Fons Social Europeu

L’administració municipal signa aquest conveni que possibilita enfortir línies d'acció prioritària del Govern, com l'accés al món laboral, l'ocupabiltat i l'èxit educatiu

 

L’Ajuntament i la Fundación Secretariado Gitano han signat un acord per afavorir l’ocupabilitat, la incorporació de les persones al món laboral, com també per secgitanopromoure la millora de l’èxit educatiu d'infants i joves. Amb aquesta nova modalitat de col·laboració, es garanteix l'accés de la ciutat als programes del Fons Social Europeu Acceder i Promociona. Programes que desenvolupen serveis al Vapor Llonch, els usuaris dels quals són derivats pels serveis socials municipals i que compten amb un finançament total aproximat de 200.000 euros, dels quals el Fons Social Europeu cofinança 121.960 euros. L’acord, que comportarà un cofinançament per part de l’Ajuntament de Sabadell de 20.000 euros per l’any 2016, l’han signat el regidor d’Acció Social, Gabriel Fernàndez, i la directora territorial de Catalunya de la Fundación Secretariado Gitano, Carme Méndez.

Categories: Empresa, Ajuntament, Educació

01
Febrer
2016

L’Ajuntament engega un procés participatiu per repensar el model de Festa Major de la ciutat

Després de treballar conjuntament amb la ciutadania i les entitats, el resultat tindrà efecte en la Festa Major del 2017

 

El Govern de Sabadell ha presentat avui, dilluns 1 de febrer de 2016, un procés participatiu d’àmbit ciutadà que té per objectiu consensuar quins elements de millora es poden introduir en l’actual model de Festa Major de la ciutat.

Categories: Ajuntament, Festa Major

29
Gener
2016

L’OMIC ofereix assessorament a les persones afectades pel tancament sobtat de la clínica FunnyDent

L’OMIC ofereix assessorament a les persones afectades pel tancament sobtat de la clínica FunnyDent

L’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor (OMIC) proporciona des d’avui mateix assessorament per efectuar les reclamacions pertinents de les persones afectades pel tancament sobtat ahir de les clíniques del grup Funnydent i que a Catalunya ha afectat la situada a la ronda de Zamenhof de Sabadell i la de Mataró. Especialment, l’OMIC facilitarà a aquestes persones les eines per demanar la paralització dels crèdits que hagin contret amb entitats financeres o per al retrocés dels pagaments ja efectuats.

 

Categories: Drets del consumidor, Drets de la ciutadania

29
Gener
2016

L’Escola Joan Montllor celebra la setmana cultural, que es clourà el divendres 5 amb una jornada de portes obertes

Les activitats coincidiran també amb la celebració del Carnestoltes

L’Escola Joan Montllor celebra la setmana cultural, que es clourà el divendres 5 amb una jornada de portes obertes

 

L’Escola Joan Montllor de Sabadell celebrarà, entre l’1 i el 5 de febrer, la setmana cultural del centre, que enguany es presenta sota el lema Tots Fem Catalunya. Les activitats es clouran el divendres 5 amb una jornada de portes obertes a la tarda, que inclourà diferents propostes i per mitjà de la qual famílies, veïnat i ciutadania en general podran conèixer en primera persona els espais i les característiques de l’escola. Així mateix, coincidint amb la celebració al febrer del Carnestoltes s’ha programat diverses accions relacionades amb aquesta celebració.

Categories: Activitats culturals, Cultura i esport

<<  465 466 467 468 469 [470471 472 473 474  >>