PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

04
Gener
2016

L’Ajuntament de Sabadell aconsegueix més de 141 mil euros per invertir en economia social, impulsar l’emprenedoria i millorar l’ocupabilitat de professionals

El Servei d’Ocupació de Catalunya atorga aquesta subvenció en el marc del Programa de projectes innovadors i experimentals

 

L’Ajuntament de Sabadell ha rebut més de 141 mil euros del Servei d’Ocupació de la Generalitat de Catalunya (SOC) per desenvolupar cinc accions durant 2016. Una de les línies de treball es centrarà en l’impuls de l’Economia Social i Solidària (ESS), on s’aprofundirà en fomentar la cooperació entre les pròpies iniciatives d’ESS de la ciutat i es donarà continuïtat a la promoció del consum responsable.

 

Categories: Ajuntament, Empresa, Economia i treball

31
Desembre
2015

La neteja dels abocaments al rodal costen a la ciutat més de 12.000 euros mensuals

L’Ajuntament demana la col·laboració ciutadana per evitar els abocaments

 

abocament1El servei de manteniment del rodal i del Ripoll destina mensualment més de 12.000 euros a la neteja d’espais i àrees d’esbarjo, així com a la recollida d’abocaments. El 2015 s’ha recollit 1.824 m3 de tot tipus de residus. Hi predominen la runa procedents de petites obres, mobles, roba i deixalles en general. També s’hi aboquen piles de fibrociment d’amiant (uralita), material que en inhalar-lo pot ser molt perjudicial per a la salut i, per aquest motiu, l’ha de retirar una empresa gestora autoritzada.

 

Categories: Ajuntament, Medi ambient, Ripoll

31
Desembre
2015

La Cavalcada de Reis 2016 comptarà amb més de 500 voluntaris i 20 entitats participants

Les carrosses reials s’exposaran al públic el 4 de gener, de 18 a 20:30 h., al porxo de Fira Sabadell


Reismags HomeLa Cavalcada de Reis 2016 tindrà un increment de participants en comparació amb altres anys, tant en nombre de persones com d’entitats que hi col·laboren. Hi desfilaran més de 500 persones, entre figurants, actors i percussionistes, provinents de 20 entitats que s’hi han sumat a la Cavalcada d’aquest any, el que permetrà, també, incorporar algunes novetats.

 

Categories: Activitats culturals, Cultura i esport

30
Desembre
2015

L’Alberg de Joventut Molí de Sant Oleguer obté el segell de qualitat turística SICTED

L’Alberg Molí de Sant Oleguer ha rebut el segell de qualitat turística SICTED (Sistema Integral de Calidad Turística en Destinos), formant part, així, dels 27 equipaments moli webturístics de la comarca que han obtingut durant el 2015 aquest distintiu, que funciona com una eina per a incrementar la competitivitat turística dels territoris on s’implanta i que compta amb el suport del Consorci de Turisme del Vallès Occidental. L’equipament ja compta amb la certificació de qualitat AMED, com a establiment promotor de l’alimentació mediterrània.

 

 

 

Categories: Activitats culturals, Drets de la ciutadania

30
Desembre
2015

Prop de 1.900 participants correran la 5a Cursa de Cap d’Any “La Nostra” amb sortida i arribada a la plaça de la Creu Alta

El recorregut de la prova implicarà afectacions al trànsit i al transport públic

lanostra2014

La cinquena edició de la cursa de Cap d’Any “La Nostra” MAAS, que organitza l’Associació Esportiva Sant Silvestre de Sabadell i compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sabadell, tindrà una participació al voltant dels 1.900 atletes, entre participants a la cursa de 5 km i les curses infantils, que tindran lloc demà, dijous 31 de desembre, a partir de les 16.25 h, amb sortida i arribada a la plaça de la Creu Alta.

 

Categories: Ajuntament, Cultura i esport, Esports

<<  488 489 490 491 492 [493494 495 496 497  >>