PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

18
Novembre
2016

Sabadell inicia els passos per incorporar‐se al programa de Ciutats Amigues de la Infància d’Unicef

La ciutat commemora el Dia Universal dels Infants amb un ventall d’activitats durant el cap de setmana

L’Ajuntament de Sabadell ha fet els primers passos per incorporar la ciutat al programa Ciutat Amigues de la Infància d'Unicef, que promou l’aplicació de la Convenció dels Drets de la Infància en l’àmbit local. Aquesta acció forma part de l’objectiu estratègic de fomentar la participació activa de la població infantil com a ciutadania de ple dret i que ve acompanyada de la creació del Consell de Participació de la Infància de Sabadell o d’un Observatori Local dels Infants.

Categories: Infància

18
Novembre
2016

El Consell Assessor del Comerç i del Consum analitza els projectes en marxa en matèria de comerç

Es van tractar diferents temes d’actualitat en matèria de comerç

El Consell Assessor del Comerç i del Consum analitza els projectes en marxa en matèria de comerç

La tinenta d’alcalde de Promoció de la Ciutat i Participació i regidora de Comerç, Consum i Turisme, Marisol Martínez, ha presidit el Plenari del Consell Assessor del Comerç i del Consum, durant el qual es van tractar diferents temes d’actualitat en matèria de comerç, com és el cas de la tramitació de llicències d’activitat, la campanya de Nadal, el programa Re-empresa o la concessió de parades, entre d’altres qüestions.

Categories: Comerç, Economia i treball

17
Novembre
2016

Sabadell aposta per crear un relat únic de ciutat durant les festes de Nadal, partint de la cultura i la identitat tradicional

La ciutat s'il·luminarà amb un centenar d'activitats el Nadal

Sabadell aposta per crear un relat únic de ciutat durant les festes de Nadal, partint de la cultura i la identitat tradicional

Amb l’objectiu de convertir Sabadell en un referent cultural comercial i festiu, s’ha presentat aquest matí el programa de Nadal, que recull totes les activitats previstes durant les festes a la ciutat, tant culturals, com cíviques, esportives i comercials. Enguany es vol posar l’accent a crear un únic relat que reculli els ingredients de la cultura sabadellenca i tingui sortida en totes les activitats de Nadal de la ciutat. Aquest nou relat ha de permetre, a més, compartir l’espai públic com una experiència de valor afegit.

Categories: Activitats culturals, Cultura i esport, Nadal

17
Novembre
2016

Les noves Urgències del Taulí entraran en funcionament a principis del 2019

L’aportació municipal farà possible la millora del servei, tal i com recull el conveni entre Ajuntament, Generalitat i el Consorci Hospitalari

El servei d’Urgències de l’Hospital de Sabadell, pertanyent al Consorci Corporació Sanitària Parc Taulí, del qual l’Ajuntament de Sabadell en forma part, s’ampliarà amb dues noves plantes d’hospitalització que estaran en funcionament a principis de 2019. Així ho preveu el conveni de col·laboració que properament signaran el Servei Català de la Salut i l’Ajuntament amb la Corporació Parc Taulí.

Categories: Salut

17
Novembre
2016

L'Ajuntament de Sabadell i la Comissió Europea organitzen conjuntament un debat sobre el futur de la UE

El proper dilluns 21 d'octubre al diàleg "Quina Europa vols?"

L'alcalde de Sabadell, Juli Fernàndez; i el director de la Representació de la Comissió Europea a Barcelona, Ferran Tarradellas participaran el proper dilluns 21 d'octubre al diàleg ‘Quina Europa vols?’ que abordarà els reptes de futur de la Unió Europea amb la ciutadania.

Categories: Economia i treball

<<  493 494 495 496 497 [498499 500 501 502  >>