PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

15
Desembre
2015

S’ha iniciat la retirada dels paviments amb resina dels escocells de l’avinguda de Barberà

Les tasques permetran millorar l’estat dels arbres

Avui han començat les tasques de retirada de paviment amb resines i àrids dels 319 escocells de l'avinguda de Barberà, que es reompliran amb terra. Aquesta retirada es produeix perquè l’enduriment d’aquesta resina ha provocat la pèrdua de filtració, que fa que l’aigua no arribi a terra. Amb el temps s’ha observat que aquest paviment provoca danys, com ara pressió al coll de l’arbre, manteniment d’una l’elevada humitat que afavoreix la presència de fongs o manca d’estabilitat, entre altres.

Categories: Espai públic , Urbanisme i Habitatge

15
Desembre
2015

7è plenari de la Xarxa de la Infància 0-3 de Sabadell

El Casal Pere Quart va acollir ahir el 7è plenari de la Xarxa de la Infància 0-3 de Sabadell. Durant la trobada, es van presentar experiències de tres entitats membres de la Xarxa, es van conformar grups de treball per reflexionar sobre el context actual de la infància 0-3 i perfilar futures línies d’acció i els assistents van poder escoltar la conferència “La neurociència aplicada a l’etapa 0-3”, a càrrec del professor i investigador de genètica de la Universitat de Barcelona, David Bueno. Va obrir el plenari el tinent d’alcalde de l’Àrea d’Acció Social i Cultura, Joan Berlanga.

 

Categories: Activitats culturals, Educació

14
Desembre
2015

Sabadell disposarà de 21 contenidors per a la recollida d'oli domèstic usat

Gràcies a un nou acord amb el Consorci per a la Gestió de Residus del Vallès Occidental

contenidoroli15

La Junta de Govern Local de l'Ajuntament de Sabadell ha aprovat aquest matí un nou conveni de col·laboració amb el Consorci per a la Gestió de Residus del Vallès Occidental que contempla la implementació de 5 nous contenidors de recollida d'oli domèstic usat, fent així un total de 21 els punts de recollida distribuïts per tota la ciutat a spais com mercats, centres cívics i deixalleries.

 

Categories: Medi ambient, Sostenibilitat

14
Desembre
2015

L’Ajuntament de Sabadell ofereix 75 beques noves a joves per obtenir un certificat d’especialista en Microsoft Office amb validesa internacional

El projecte denominat Beca.MOS és possible gràcies a la renovació del conveni amb la Fundación Esplai-Ciudadanía Comprometida

Joves entre 16 i 30 anys d'edat poden beneficiar-se d’una de les 75 noves beques gestionades per l’Ajuntament de Sabadell, a través del Vapor Llonch, per obtenir un certificat d’especialista en Microsoft Office amb validesa internacional. Aquest certificat sol·licitat per algunes empreses per cobrir llocs de treball està reconegut per la Conferència de Rectors de la Universitat Espanyola.

 

Categories: Ajuntament, Empresa, Economia i treball

11
Desembre
2015

Sabadell reclama a les entitats financeres propietàries de 1.455 habitatges buits que lloguin o cedeixin els pisos

 

L’Ajuntament de Sabadell ha reclamat a totes les entitats financeres que tenen pisos buits a la ciutat que els lloguin o els cedeixin, en compliment de la llei 24/2015. El tinent d’alcalde de l’Àrea de Territori i Sostenibilitat té la intenció de trobar-se amb tots els agents implicats necessaris per donar sortida a aquesta necessitat.

 

Categories: Habitatge, Sostenibilitat, Urbanisme i Habitatge

<<  497 498 499 500 501 [502503 504 505 506  >>