PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

02
Gener
2015

Amb la implicació de les entitats, la Cavalcada 2015 consolida el discurs tradicional que recull la història popular, amb algunes novetats

La Cavalcada de Reis recorrerà la ciutat de sud a nord

La cita arribarà com sempre la tarda-vespre del 5 de gener. Abans de visitar les llars de la ciutat, ses Majestats, Melcior, Gaspar i Baltasar, recorreran Sabadell en la tradicional Cavalcada de Reis. Enguany el recorregut serà de sud a nord i posarà en escena la imatge de la història popular dels Tres Reis Mags vinguts de diferents continents: Melcior, el Rei Blanc, vindrà d’Europa; Gaspar, el Rei Ros, vindrà d’Àsia i Baltasar, el Rei Negre, vindrà d’Àfrica. Avui, l’alcalde de Sabadell, Joan Carles Sánchez, i el regidor de Cultura, Quim Carné, han visitat les carrosses de ses Majestats, que ultimen els detalls a Fira Sabadell.

Categories: Cultura i esport, Nadal

02
Gener
2015

El Racó del Campanar a punt per reobrir-se a la ciutadania

El proper dilluns, 5 de gener, està previst reobrir el Racó del Campanar

El proper dilluns, 5 de gener, està previst reobrir el Racó del Campanar a la ciutadania, atès que la gespa que es va plantar a finals d’octubre ja ha pogut arrelar bé. L’àmbit també compta amb 4 llorers i 6 sòfores que es van plantar recentment, quan les temperatures han estat més baixes per garantir, així, la seva viabilitat.

Categories: Espai públic , Urbanisme i Habitatge

30
Desembre
2014

Un sorteig triarà els nens i nenes que rebran Els Reis Mags d’Orient

Un sorteig servirà, aquest any, per triar els representants dels nens i de les nenes de Sabadell que rebran Ses Majestats els Reis d’Orient a la seva arribada a la ciutat. Es tracta d’una iniciativa conjunta entre l’Ajuntament de Sabadell i el mitjà digital Petit Sabadell (www.petitsabadell.cat) en la qual s’escolliran els quatre infants que prendran part en la tradicional rebuda a Melcior, Gaspar i Baltasar. Un acte que es desenvoluparà el 5 de gener (17:30h) a la plaça de la Nova Creu i que precedirà la Cavalcada. Els guanyadors del sorteig llegiran la carta de la ciutat a Ses Majestats els Reis d’Orient i els lliuraran la clau màgica que obre totes les portes per tal que, durant la nit, puguin deixar els regals.

Categories: Cultura i esport, Nadal

29
Desembre
2014

El Vapor Llonch acull la cloenda de programes d'Ocupació amb la participació de prop de 100 persones, en el marc del Pla de Barris del Riu Ripoll i del Sud

Un total de 98 persones han participat en l'edició d'aquests programes de formació i treball

Participants en els programes d'Ocupació que l'Ajuntament de Sabadell organitza a través del Vapor Llonch han rebut un diploma que acredita el seu pas per aquest projecte. L’acte de cloenda s’ha celebrat avui i ha comptat amb la presència del tinent d’alcalde de Presidència, Economia i Serveis Centrals, Josep Ayuso i del regidor de Promoció Econòmica, Lluís Monge.

Categories: Formació Ocupacional, Economia i treball

29
Desembre
2014

L’Ajuntament de Sabadell amplia el termini per a la sol·licitud de subvencions per a la contractació de persones en atur majors de 45 anys

Aquesta actuació s’inclou en el Pla Municipal de foment a l’ocupació en marxa des de finals de l’any passat

L’Ajuntament de Sabadell amplia fins al desembre de 2015 el període per a la sol·licitud de subvencions per a la contractació de persones en atur majors de 45 anys. La decisió d’atendre a persones d’aquesta edat es deu a l’increment d’aquest col·lectiu en les llistes de l’atur arran la crisi i tenint en compte que per a altres col·lectius com el dels joves, es desenvolupen en paral·lel des del Vapor Llonch altres programes específics.

Categories: Empresa, Economia i treball

<<  554 555 556 557 558 [559560 561 562 563  >>