PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

20
Maig
2019

A partir d’avui dilluns, tornen els Patis Oberts

Diversos patis d’escoles obriran cada tarda fins a finals de setembre, perquè infants i joves hi puguin jugar

A partir d’avui dilluns, tornen els Patis Oberts

Des d’aquesta tarda i fins a finals de setembre tornen a Sabadell els Patis Oberts. Amb aquest projecte, els patis de sis centres educatius obriran cada tarda per oferir a infants i joves un espai obert on jugar lliurement en condicions de confort i seguretat. Avui ja començaran els de les escoles Espronceda, Juan Ramón Jiménez, Joaquim Blume i Andreu Castells i és previst que properament se n’obrin dos més.

Amb la proposta, impulsada per l’Ajuntament, s’aprofita la qualitat de les instal·lacions educatives i se n’optimitza l'ús més enllà de l’horari lectiu. Els patis oberts, que s’emmarquen entre les accions del Pla per a l’Equitat i l’Èxit Educatiu, obriran de dilluns a diumenge i comptaran amb un monitor o monitora que dinamitzarà l’espai amb propostes en cas necessari. L’horari genèric de funcionament dels espais serà de 6 a 8 del vespre.

Els patis oferiran la possibilitat que infants i joves puguin jugar a pilota, córrer, saltar o jugar a altres jocs que necessitin un espai ampli i condicionat. Així mateix, els infants més petits hauran d’anar acompanyats d’un adult.