PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

30
Maig
2018

Acte institucional i jornada de portes obertes de la Policia municipal per commemorar el 170è aniversari del cos

L’1 de juny s’atorgaran distincions a agents i entitats ciutadanes i el dia 3 hi haurà visites i activitats a Can Marcet

Acte institucional i jornada de portes obertes de la Policia municipal per commemorar el 170è aniversari del cos

La Policia municipal de Sabadell celebra aquest cap de setmana el seu acte institucional, marcat aquest any per la celebració del 170è aniversari del cos. El proper divendres 1 de juny es farà l’atorgament de distincions i felicitacions a agents i entitats ciutadanes. El diumenge dia 3, Can Marcet acollirà una jornada de portes obertes, amb diferents activitats.

L’acte institucional tindrà lloc a l’auditori del Centre Cívic de Sant Oleguer, el divendres 1, a partir de les 12 del migdia. Hi assistiran l’alcalde de Sabadell, Maties Serracant, el regidor de Seguretat i Prevenció, Lluís Perarnau, i l’intendent Major, Joan Antoni Quesada.

Durant el transcurs de l’acte es farà lliurament de distincions i felicitacions a agents i personal treballador de Policia municipal -44 en total- així com a professionals de diferents cossos de seguretat i assistència, per haver col·laborat amb la Policia Municipal: al cap de Bombers de Sabadell, al sostinspector del cos de Mossos d’Esquadra i a dos professionals socorristes destinats a la Bassa.

També es donaran felicitacions a tres entitats ciutadanes per la seva col·laboració amb el cos: l’AV de Can Puiggener, l’Associació Sociocultural Anasiha i la Fundación Secretariado Gitano de Sabadell.

Portes Obertes

Els actes commemoratius continuaran el diumenge 3 de juny, amb una Jornada de Portes Obertes, a partir de les 10 del matí a la prefectura de Policia, a Can Marcet. Entre les 10 del matí i les 2 de la tarda es faran visites guiades per conèixer la prefectura i el parc mòbil. També s’han organitzat visites al museu de la Policia Municipal, que recull col·leccions d’objectes relacionats amb la història del cos.

D’altra banda, entre les 11 i les 12 del migdia hi haurà diferents activitats adreçades al públic infantil.