PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

02
Març
2017

Alumnes de la ciutat s’acosten a diferents disciplines artístiques amb el programa FlipArt de la Diputació

Enguany aquest projecte s’inclou en el Ciutat i Escola

Alumnes de la ciutat s’acosten a diferents disciplines artístiques amb el programa FlipArt de la Diputació

El Ciutat i Escola presenta enguany una nova oferta entre les propostes que es posen a l’abast dels centres educatius. Es tracta del programa FlipArt de la Diputació de Barcelona, que consta de tres blocs d’activitats gratuïtes adreçades bàsicament als centres de secundària, batxillerat i cicles formatius i a través de les quals l’alumnat s’acosta a diferents disciplines artístiques. En el cas de Sabadell, aquest curs es preveu que hi participin més de 550 alumnes d’una desena de centres.

El primer bloc d’activitats és Aventures d’Artistes, en què diversos artistes expliquen a l’alumnat la seva trajectòria i experiència professional. En segon lloc s’ofereix Els oficis de les Arts, a través del qual diferents professionals d’àmbits com l’escenografia, el vestuari, el maquillatge o la il·luminació exposen què hi ha darrere el teló i allò que fa possible la posada en escena dels espectacles. Per últim, els Monogràfics d’Arts donen a conèixer diferents disciplines escèniques a partir d’una introducció pràctica adreçada als alumnes.

Per mitjà del FlipArt, l’alumnat de Sabadell s’aproparà aquest curs a les arts de la mà d’artistes com l’il·lusionista Serbi Buka, l’artista urbà Werens, el músic Marc Parrot, l’escenògraf Sebastià Brossa, la figurinista i dissenyadora Míriam Compte o l’actor i director Marcel Tomàs, entre altres. Les sessions es van iniciar a l’octubre i es portaran a terme fins a finals de curs.

Informació addicional i imatges, aquí.