PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

04
Desembre
2018

El 17è Concurs de Literatura Ràpida Microcontes ja té les inscripcions obertes

El termini s’acabarà el 13 de desembre i per apuntar-s’hi es pot fer a les oficines d’atenció ciutadana o bé en línia. El concurs serà el proper 15 de desembre

El 17è Concurs de Literatura Ràpida Microcontes ja té les inscripcions obertes

El 17è Concurs de Literatura Ràpida Microcontes 2018, que tindrà lloc el dissabte 15 de desembre, a 2/4 d’11 del matí, a la Biblioteca Vapor Badia, ja ha obert el termini d’inscripcions. Cal formalitzar-les fins al 13 de desembre i hi ha dues possibles maneres de fer-lo. D’una banda, com a tràmit presencial a l'Oficina d'Atenció Ciutadana (c. de la Indústria, 10) o a qualsevol dels registres de l'Ajuntament de Sabadell. I, d’altra banda, en línia, per mitjà de l'opció Tràmits del portal municipal.

El dia del concurs, els participants disposaran d’una hora i mitja per redactar un text en català o castellà, d’un màxim de 35 línies, al voltant d’un tema genèric, i d’un subtema que proposa el jurat el mateix dia del concurs. Tant el tema genèric d’aquest any –“Frankenstein al mirall”–, com també el subtema, s’inspiren en el 200è aniversari de la novel·la de Mary Shelley que se celebra aquest any.

El jurat, presidit pel periodista Ricard Ruiz Garzón, i format per tres persones designades per l’Ajuntament, delibera, farà públic el veredicte i lliurarà els premis el mateix dia del concurs, després d’haver escoltat la lectura dels textos llegits pels mateixos concursants.  Ambdós premis consisteixen en un val de compra a les llibreries de Sabadell per valor de 300 € per a qui guanyi i un val per valor de 150 € per a qui quedi finalista.

Més informació