PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

29
Maig
2019

El festival Embassa’t 2019 tornarà el divendres 14 i el dissabte 15 de juny

En tres escenaris diferents, presentarà el bo i millor de les novetats de la música pop, rock i indie catalana, peninsular i europea

El festival Embassa’t 2019 tornarà el divendres 14 i el dissabte 15 de juny

L’onzena edició del festival Embassa’t tindrà lloc el divendres 14 de juny –de 19 a 4 h– i el dissabte 15 de juny –de 16 a 4 h–, a l’esplanada de davant de la Pista coberta d’Atletisme, propera a la zona esportiva de la Bassa. Així enceta la segona dècada de vida aquesta proposta musical, que es consolida com un dels esdeveniments puntals dins l’escena alternativa del nostre país.

El festival l’han presentat avui Montserrat Chacon, regidora de Cultura en funcions, Arnau Solsona, president de Sabadell Sona Jove i director de l’esdeveniment, Marc Rius, codirector de l’Embassa’t, i Semi Claret de Sabadell Cerveser. Segons Chacon,

de nou aquest any podrem gaudir d’una nova edició de l’Embassa’t  un festival ja consolidat dins del marc dels festivals de música d’estiu i que permet projectar la ciutat de Sabadell i col·locar-la en el mapa dels Festivals de música d’estiu de Catalunya.

El públic sabadellenc podrà tornar a sentir el bo i millor de la música pop, rock i indie local, de la resta de la península i també d’altres països europeus. El festival es reafirma en els seus principis i revindica el seu espai propi.

Hi haurà novament tres escenaris –el Yeearphone, el Bassa i el Club–. I hi passaran grups de diverses tendències i estils. Obrirà aquesta onzena edició Pilinpinpussies, escollit a tal efecte a la final del Fàbrica Embassa’t a l’auditori del Macba. La jornada inaugural comptarà com a cap de cartell a la proposta islandesa de Kiasmos. Altres participants durant aquest cap de setmana seran El Petit de Can Eril; Joe Crepúsculo; Cala Vento; Clara Peya, Ljubliana and the Seawolf; Lasers;Ylia; Shaktu Alliance; Novedades Carminha; Kazy Lambist; Delaporte; Mourn; Ferran Palau; Cariño; Germà Aire; Carla; Lapsus; Laut; CEE Shepherds; Abu Sou; Ivy Barakakati; Mr. K!; Sonido Tupinamba , i Tilt!

Alta qualitat

Arnau Solsona ha assenyalat que

afrontem l’onzena edició d’aquest festival en molt bona situació. Fent balanç dels primers deu anys creiem que l’Embassa’t era necessari. Ara, creiem que encara ho és, es tracta d’una oferta de petit format, d’alta qualitat i únic a la comarca.

Els darrers set anys ha tingut una mitjana de 900 espectadors, xifra que enguany l’organització pretén superar lleugerament. Els tres escenaris permeten augmentar l’aforament fins a  les 1.800 persones.

Com a novetat, Transports Urbans de Sabadell oferirà un servei ampliat amb línies exclusives per anar i tornar del festival. Els autobusos de la L15 sortiran cada 30 minuts de diferents estacions incloses l’Estació d’Autobusos de Sabadell i l’estació de RENFE Sabadell Centre, i són una opció si es ve des de Barcelona o Terrassa amb FGC.

Complementàriament el Festival disposarà d’una oferta gastronòmica per als assistents, així com la consolidació de la proposta familiar de les darreres edicions (espai de lactància, jocs, tallers i espectacles infantils).

El festival és possible gràcies l’equip artístic de l’Embassa’t. Cal posar en valor la iniciativa per ser una proposta cultural sorgida d'un col·lectiu de joves amb capacitat organitzativa. Al lideratge de l’entitat se li suma el suport econòmic de les administracions públiques com és el cas de l’Ajuntament de Sabadell, la Diputació de Barcelona, la Generalitat de Catalunya i patrocinadors privats que entre tots fan possible aquest festival a la nostra ciutat.