PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
NOTÍCIES
26
Gener
2018

El nou portal de Transparència potencia els elements que faciliten a la ciutadania l´ús i l’accés a la informació

El nou portal de Transparència potencia els elements que faciliten a la ciutadania l´ús i l’accés a la informació

Amb l’actualització del portal de Transparència web.sabadell.cat/transparencia, s’amplia i millora la informació a la ciutadania i l’accés als seus continguts d’una manera més propera i senzilla.

El nou web presenta més de 98 articles que inclouen més de 200 continguts informatius; referències a la qualitat dels serveis, el Pla d’Integritat, els processos de participació, etc. A més, es dona la possibilitat de sol·licitar informació pública de forma telemàtica.

Per tal de facilitar l’accés a la informació, el web potencia els elements de cerca a través del cercador específic que facilita la localització en el portal, i una nova estructura i organització, que inclou destacats i darreres actualitzacions.

Cal destacar també el compromís municipal en el retiment de comptes i l’avaluació contínua dels continguts que es visualitzarà en el portal mitjançant unes marques de seguiment.

El nou web disposa d’elements de participació ciutadana amb espais per accedir directament a la participació en processos de definició de polítiques, o de redacció de les Normes i Reglaments municipals; així com elements d’escolta activa, mitjançant la bústia de suggeriments.

En paraules de la regidora de Transparència, Elena Hinojo,

hem volgut potenciar els elements que ajudin els ciutadans en la cerca de la informació, amb una millor indexació de continguts i facilitar la localització amb el cercador. Vull destacar el compromís públic amb la ciutadania de disposar d’una major, actualitzada i més entenedora informació, ja que el coneixement de l’acció municipal és imprescindible per a una participació activa i l’aprofundiment democràtic.