PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

24
Maig
2016

Festa de cloenda del concurs Devorallibres 2016, amb Roald Dahl

Festa de cloenda del concurs Devorallibres 2016, amb Roald Dahl

El dissabte 28 de maig, a les 11 del matí, l’auditori de la Biblioteca Vapor Badia acollirà la festa final de la 4a edició del concurs Devorallibres. Durant l’acte, la companyia Patawa presentarà l’espectacle Préssecs amb bruixes i xocolata –adreçat als infants de més de 4 anys–, amb motiu del centenari de l’autor de literatura infantil i juvenil Roald Dahl.

Després de cinc mesos descobrint històries i personatges fantàstics, el Devorallibres s’acaba amb una gran festa oberta a tothom. Es repartiran els premis i els diplomes del concurs, els infants i les famílies podran participar en el photo-call, podran estampar la samarreta del Devorallibres i fer-se un punt de llibre molt especial. La biblioteca facilitarà tot el materials dels tallers, excepte la samarreta, que serà a càrrec els participants. Els organitzadors recomanen dur una samarreta blanca o de color clar de cotó, nova o vella.

Amb el lema No és cap enigma, llegir té premi!, les biblioteques municipals van engegar el concurs Devorallibres l’any 2013, amb l’objectiu de promoure el plaer per la lectura entre els infants de 7 a 12 anys. El concurs, a més, permet donar a conèixer el fons infantil de les biblioteques i premiar els bons lectors amb un sorteig de lots de llibres i vals de compra a les llibreries de la ciutat. Des de l’inici i fins avui més d’un miler d’infants de tot Sabadell han participat en el concurs i han llegit més de 12.000 llibres.

L’edició d’enguany es va iniciar amb la inauguració del blog del concurs: http://devorallibres.sabadell.cat, que ha tingut més de 3.000 visites en els darrers mesos.