PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

21
Setembre
2018

Fira Sabadell acull 6 fires per a tots els públics durant el darrer quadrimestre de l’any

Més de 76.000 persones van passar-hi durant el 2017

Fira Sabadell acull 6 fires per a tots els públics durant el darrer quadrimestre de l’any

Un total de 6 fires s’instal·laran a Fira Sabadell entre setembre i desembre d’aquets any. Cinc corresponen a operadors externs que contracten l’espai i els seus serveis per desenvolupar les activitats i el certamen restant està promogut pròpiament per Fira Sabadell.

1a Fira Jokos, 22 i 23 setembre

La Fira internacional de jocs de taula, Jokos, es presenta a Sabadell com un punt de trobada per a jugadors i les empreses del sector.

1a Fira DIYversió!, 5, 6 i 7 octubre

La 1a fira de manualitats i aficions de Sabadell promoguda directament per Fira Sabadell, és un esdeveniment pensat per a tothom qui vulgui gaudir del seus passatemps preferits. Durant els dies 5, 6 i 7 d’octubre es podrà trobar tot per crear, imaginar i gaudir del temps d’oci. La Fira acollirà un mercat amb venda directa al públic, tallers, classes i demostracions, zona de jocs per a totes les edats, activitats infantils, zona de foodtrucks, etc.

23a Fira Nuvis del Vallès, 20 i 21 d’octubre

La Fira Nuvis celebra aquest any la seva 23a edició. És tracta d’un espai per buscar productes i serveis per a casaments i celebracions especials. A més de tots els expositors presents a la fira, el certamen inclou un conjunt d’activitats paral·leles obertes al públic visitant.

1a Expo Nadó, 10 i 11 novembre

Una altra novetat del calendari firal a Sabadell serà Expo Nadó. Aquesta fira ofereix, a més de l’espai expositiu, un seguit d’activitats relacionades amb el món del bebè.

Fes Salut, 24 i 25 novembre

L’objectiu de Fes Salut és donar a conèixer els productes i serveis adequats per millorar la nostra salut des del punt de vista físic, mental i social.

1a Fira Casa, 30 novembre, 1, 2 de desembre

La programació es tanca amb Fira Casa, el saló de l’immoble per llogar, comprar, vendre o reformar, que es podrà visitar del 30 de novembre al 2 de desembre.

Balanç

Segons el regidor de Treball i Empresa, Eduard Navarro

Fira Sabadell és un dels millors espais perquè un esdeveniment sigui tot un èxit. Aquest edifici municipal singular amb elements diferencials, ubicat estratègicament s’ha convertit en una plataforma de promoció corporativa, empresarial i comercial important i punt de trobada de gent de fora i dins de la ciutat

La capacitat d’atracció de Fira Sabadell va ser de 76.240 visitants l’any passat amb 183 dies ocupats, un 60% més que l’any anterior.