PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

05
Novembre
2018

Iniciativa sobre ocupació juvenil amb la contractació d’11 persones menors de 30 anys en situació d’atur

En el marc del programa de Garantia Juvenil a Catalunya

Iniciativa sobre ocupació juvenil amb la contractació d’11 persones menors de 30 anys en situació d’atur

L’Ajuntament de Sabadell ha contractat 11 joves en pràctiques durant 6 mesos per desenvolupar tasques i serveis en benefici de la ciutat. El consistori repeteix per 3r any consecutiu la seva participació en el programa subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) de la Generalitat de Catalunya, i cofinançat pel Fons Social Europeu en el marc de la Iniciativa sobre l’Ocupació Juvenil. Es tracta d’una subvenció atorgada pel SOC, per l’import de 121.000 €.

Les persones participants en aquest programa són menors de 30 anys, beneficiàries del Programa de Garantia Juvenil a Catalunya, estan inscrites com a demandants d’ocupació no ocupades al Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (DONO) i tenen un títol universitari o de formació professional de grau superior o un altre títol oficialment reconegut com a equivalent.

Les 11 persones, que ja han iniciat el contracte, ho fan desenvolupant tasques tècniques en els àmbits de l’ocupació, intermediació, formació, logística i obres, relacions laborals, emprenedoria, responsabilitat social, comunicació audiovisual, joventut i gestió d’esdeveniments.

Segons el regidor de Treball i Empresa, Eduard Navarro,

els elevats percentatges de joves que han acabat els estudis i no disposen de prou experiència laboral per aconseguir una feina són motiu de preocupació. Per això ens sumem a accions d’aquest tipus, que permeten als joves adquirir noves competències amb la voluntat d’afavorir la posterior incorporació al mercat laboral d’una forma estable i duradora.

Aquest programa se suma a altres accions que es fan per a diferents col·lectius de persones de més de 30 anys amb la idea de donar cobertura a tothom, independentment de l’edat o altres condicionants que poden dificultar trobar feina o millorar l’actual.

logosverificació