PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

22
Novembre
2014

L’Ajuntament de Sabadell ha activat les mesures especials previstes per a moments de gran afluència de persones a l’espai compartit de vianants i vehicles del passeig de la Plaça Major

L’Ajuntament de Sabadell ha activat a 2/4 de 7 de la tarda d’avui les mesures especials destinades a regular la mobilitat en moments de gran afluència de vianants a l’espai compartit del passeig de la Plaça Major

L’Ajuntament de Sabadell ha activat a 2/4 de 7 de la tarda d’avui les mesures especials destinades a regular la mobilitat en moments de gran afluència de vianants a l’espai compartit del passeig de la Plaça Major. Aquestes mesures s’activaran regularment quan es produeixi molta presència de persones, com aquesta tarda, i que previsiblement coincidirà amb jornades de gran activitat comercial o amb activitats ciutadanes multitudinàries.

Les mesures es concreten en la restricció en el pas dels vehicles autoritzats -de servei i taxis- i autobusos urbans, que faran el recorregut que tenien quan el Passeig estava tancat al trànsit.

En concret, les línies 1,2 i 3 circularan en sentit nord pels carrers d’Alfons XIII, Narcís Giralt, Sant Joan, Doctor Puig, Plaça de l’Àngel i Via de Massagué. Queden sense servei les parades de la plaça del Doctor Robert i del passeig de Manresa. En sentit sud es desviaran per Vilarrúbias, Gran Via, plaça d’Antoni Llonch, Tres Creus, Alfons XIII i Rambla. Queden sense servei les parades de Via de Massagué, passeig de Manresa i plaça del Doctor Robert.

Pel que fa a les línies 4 -en sentit Poblenou- 5 i 55 –en sentit Les Termes-  es desviaran per Via de Massagué, Vilarrúbias, Gran Via i Plaça d’Antoni Llonch.

En tots els casos, personal de la TUS està informant als usuaris a les parades afectades i els indiquen on es situen les parades més properes del recorregut alternatiu.

A més, s’ha reforçat la presència d’agents de la Policia Municipal i de personal de la TUS a tot l’àmbit del Passeig per informar d’aquestes mesures.

D’altra banda, s’ha reforçat la senyalització que regula la coexistència entre vianants i vehicles autoritzats al Passeig. Així, ahir es van col·locar al Passeig rètols informatius que recorden que en aquesta zona de vianants d’espai compartit està prohibida la circulació excepte bicicletes i vehicles autoritzats. Els dies laborables també poden circular autobusos urbans i taxis, a més de vehicles de repartiment en zones senyalitzades per a càrrega i descàrrega, de 6 a 11 hores. Aquesta senyalització s’ampliarà en els propers dies a diversos punts de l’àmbit del Passeig.