PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
NOTÍCIES
28
Novembre
2017

L’Ajuntament ha fet més de 1.700 petites actuacions de manteniment a l’espai públic en un any

Hi ha dedicat gairebé 1 milió d’euros, que han servit per arreglar més de 10.000 m² de paviments de calçades i voreres

L’Ajuntament ha fet més de 1.700 petites actuacions de manteniment a l’espai públic en un any

Durant els dotze últims mesos l’Ajuntament ha dut a terme 1.757 petites actuacions per reparar diversos punts de la ciutat que es trobaven en mal estat. L’actuació s’emmarca dins el contracte del Servei de Manteniments i Reparació de Ferms de les vies públiques de Sabadell.

Durant aquest temps, s’han reparat uns 5.400 m² de paviments de calçades i uns 5.300 m² de paviments de voreres. Les actuacions s’han distribuït per tots els districtes de la manera següent:

  • Districte 1: 471 actuacions
  • Districte 2: 201 actuacions
  • Districte 3: 354 actuacions
  • Districte 4: 262 actuacions
  • Districte 5: 215 actuacions
  • Districte 6: 175 actuacions
  • Districte 7: 79 actuacions

El cost inicial del projecte va ser de 647.500 euros, però al mes de juliol es va fer una modificació de pressupost que va permetre ampliar l’import d’adjudicació en un 50%, fins a 971.250 euros. El contracte es va iniciar el 28 de novembre de 2016 per un període d’un any, prorrogable a un any més. El període ha finalitzat el dilluns 27 de novembre i ja se n’ha tramitat la pròrroga.

Segons Juli Fernàndez, tinent d’alcalde de Cohesió Territorial, “com passa a totes les cases, les ciutats també necessiten un manteniment constant i quan s’abandona aquesta tasca qui se’n ressent més són la ciutat i els seus ciutadans. Sabadell tenia un dèficit important pel que fa a manteniment, fruit de la desatenció que ha viscut durant els darrers mandats. Per això hem buscat el finançament necessari per intentar de resoldre-ho”.

Xavier Guerrero, regidor d’Espai Públic, ha afirmat que “amb aquesta actuació hem intentat de millorar més de 10 mil metres de paviments diversos de molts indrets de l’espai públic repartits per tots els districtes de la ciutat. Però encara no hem acabat, per això necessitem que aquest contracte continuï”.