PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

10
Agost
2018

L’Ajuntament posa enllumenat públic a la vorera de l’Escola Teresa Claramunt

A més, s’instal·laran dos fanals a la façana del centre escolar, que podran canviar de color amb finalitats pedagògiques

L’Ajuntament posa enllumenat públic a la vorera de l’Escola Teresa Claramunt

Aquest mes d’agost començaran els treballs per donar llum al tram de vorera de la carretera de Molins que correspon a la façana de l’Escola Teresa Claramunt i que fins ara no estava il·luminada. El pressupost adjudicat per fer-ho possible és de 25.429,72 €.

L’actuació consisteix, d’una banda, a instal·lar 10 fanals amb lluminàries LED a la carretera de Molins de Rei –entre el carrer de Jacint Verdaguer i el carrer de Permanyer–. D’altra banda, a col·locar dos projectors per a la façana del centre escolar, amb nova tecnologia que permetrà canviar-los de color en funció del criteri municipal o dels requeriments pedagògics de l’escola, com ara amb motiu de dies internacionals –com el Dia del Medi Ambient, el Dia de la Terra, el Dia contra la Violència Masclista– o per defensar el col·lectiu LGTBI, etc.

Xavier Guerrero, regidor d’Espai Públic, es felicita que

solucionem una mancança tan evident des de fa tants anys. Tant l’AMPA com la direcció de l’escola ens van fer posar-hi atenció en una reunió que hi vam tenir i ara ho solucionem. La tecnologia ha d’estar al servei de millorar les condicions de benestar i seguretat de les persones.

Calendari

Al final d’agost s’iniciaran els treballs d’obra civil, és a dir, la rasa, els cables i les fixacions, que és previst que s’acabin abans que comenci el curs

per estalviar molèsties a les famílies a les entrades i sortides de l’escola”,

afirma Guerrero.

D’altra banda, la instal·lació dels fanals pròpiament dits ja es farà iniciat el curs, però no implicarà cap destorb per a les persones que transitin per la vorera.