PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
NOTÍCIES
15
Maig
2018

L'Escola Illa guanya quatre premis en la IV Jornada d’Art i Disseny: de l’Escola a l’Empresa

L’objectiu de la jornada és consolidar la col·laboració́ entre el món empresarial i les escoles d’arts plàstiques i disseny de Catalunya

L'Escola Illa guanya quatre premis en la IV Jornada d’Art i Disseny: de l’Escola a l’Empresa

L’Escola Illa ha obtingut quatre guardons en el marc de la Jornada d’Art i Disseny: de l’Escola a l’Empresa, que va celebrar fa uns dies la seva quarta edició al CosmoCaixa de Barcelona. Organitzada pel Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, la jornada inclou diverses activitats per fomentar i consolidar la col·laboració́ entre el món empresarial i les escoles d’arts plàstiques i disseny de Catalunya.

Alhora, la iniciativa vol destacar el compromís de les institucions educatives d’ensenyaments artístics per garantir una formació professional de qualitat i donar respostes integrals al món empresarial. En aquest marc, els guardons rebuts per l’Escola Illa són el reflex d’aquest compromís i de la voluntat de col·laboració amb el sector empresarial i altres agents del seu entorn.

Pel que fa als premis, Cristina Toro, alumna de Gràfica Publicitària de l’Illa, ha estat premiada per la realització de la marca de les Trobades de Corals, un esdeveniment que cada any impulsa la Generalitat amb l'objectiu de potenciar i difondre l'educació musical que porten a terme molts mestres i professors del territori. El concurs d'idees per a la realització de la marca es va adreçar a les Escoles d'Art i Disseny de Catalunya, públiques i privades.

Un altre del guardons de l’Illa, en aquest cas atorgat per votació popular, se l’ha endut l’alumna d'Il·lustració Paula Blas, que s’ha emportat el 1r premi del "Concurs Clipper: dissenya el teu futur 2017-18", convocat per la Generalitat i l’empresa Clipper 1959, per incentivar la creació i promoure la difusió de la producció i l'obra gràfica dels estudiants.

L’alumnat de l’Escola Illa va obtenir dos premis més al Concurs LGTBI 2017-2018, per dissenyar un cartell que difongués el respecte a la diversitat sexual i de gènere i l'acolliment a les residències de persones grans, casals i centre cívics. Les alumnes de Gràfica Publicitària Sofía Martin i Maria Ventosa s’han endut el 1r i el 2n premi, respectivament.

Finalment, també cal destacar que a l’Art Experience, activitat paral·lela a la Jornada, 7 equips de 6 alumnes de totes les escoles d’art i disseny de Catalunya van competir per resoldre un repte plantejat per Cosmocaixa i que consistia a redissenyar el hall del Planetari del museu. A l’equip guanyador del repte hi havia dos alumnes de l’Escola Illa, Albert de la Torre i la Paula Moreno.