PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

01
Febrer
2019

La Fira Apropa’t a l’FP obre el termini perquè el públic en general es pugui inscriure a les conferències

Ja es pot consultar el programa d’activitats per mitjà de l’app

La Fira Apropa’t a l’FP obre el termini perquè el públic en general es pugui inscriure a les conferències

La Fira Apropa’t a l’FP ja ha posat en marxa l’app on es pot consultar tot el programa i activitats del certamen i ha obert, així mateix, les inscripcions perquè el públic es pugui apuntar a les xerrades d’interès general. El certamen tindrà lloc del 20 al 23 de febrer a la Fira Sabadell i comptarà amb múltiples propostes i activitats gratuïtes relacionades amb la Formació Professional i l’orientació formativa i laboral.

L’accés a les diferents activitats, xerrades i a la zona d’exposició i orientació serà lliure. Per a les conferències, però, caldrà inscripció prèvia. Els estudiants d’ESO, Batxillerat i cicles formatius hi podran prendre part d’acord amb els criteris i terminis facilitats pels seus centres. La ciutadania en general interessada s’hi pot inscriure, ja des d’avui per mitjà de l’app de la Fira.

Jornada preparatòria

Precisament per informar sobre els continguts de la Fira, promoure el seu màxim aprofitament per part de l’alumnat i el conjunt de la ciutadania, així com la reflexió col·lectiva sobre l’orientació acadèmica  i professional, avui s’ha celebrat a la Fira Sabadell una Jornada preparatòria adreçada a professors i orientadors dels centres de secundària.

La trobada ha comptat amb l’assistència d’uns 90 professionals de diversos municipis.  La benvinguda ha anat a càrrec del tinent d’alcalde i regidor d’Educació, Joan Berlanga, qui ha destacat que la Fira i la jornada d’avui es situen

en el marc d’un doble repte: per una banda, i tal i com recull el Pla per a l’Equitat i l’Èxit Educatiu, estem treballant – i aquesta Fira n’és un bon exemple– per reduir les taxes d’Abandonament Escolar Prematur. D’altra, continuem avançant per prestigiar els estudis d’FP i posar-los en valor com a via de formació i accés al món laboral

Durant la jornada d’aquest matí, el sociòleg i politòleg  Roman Castro ha ofert la ponència marc Com podem acompanyar millor els estudiants? Els reptes de futur. També s’ha informat els assistents sobre els diferents elements que configuraran Apropa’t a l’FP, s’han apuntat idees per facilitar el treball previ a l’assistència a la fira i potenciar l’aprofitament de la visita i s’ha informat sobre els mecanismes d’inscripció.