PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

19
Octubre
2016

La Fira Industrial 2016 apropa aquest cap de setmana les grans marques del sector a les pimes de Catalunya

Amb una cinquantena d’empreses expositores de diferents especialitats industrials

 firaindustrial19El recinte de Fira Sabadell acull els dies 20, 21 i 22 d’octubre la Fira Industrial 2016, un espai on es donen cita fabricants i proveïdors de subministraments industrials amb les petites, mitjanes i grans empreses i els autònoms. La mostra està organitzada per l’empresa de subministraments industrials i ferreteria Muntada i compta amb la col·laboració de la Pimec i l’Ajuntament de Sabadell.

La fira compta amb una cinquantena d’empreses expositores fabricants, importadors i distribuïdors de productes diversos: abrasius, adhesius, aigua, serralleria, elevació i manutenció, embalatge, fixació, eines de tall, eines electroportàtils, eines manuals, eines pneumàtiques, lubricants i greixatge, mànegues, màquina elèctrica, material elèctric, matriceria i elements de fixació, metrologia i mesurament , pneumàtica i hidràulica, productes químics i d'higiene, protecció i seguretat, rodaments, transmissió i juntes, rodes, soldadura, cargols, ventilació i calefacció, etc.

La part expositiva es complementa amb un programa format per un seguit de xerrades i activitats. S’abordaran temes relacionats amb aspectes que afecten el sector industrial i empresarial, des de la internacionalització de les empreses, fins a la seguretat, l’organització dels recursos humans, la millora de la competitivitat, etc.

L’esdeveniment busca potenciar les vendes a través d'una plataforma àgil i atractiva, sondejar noves oportunitats de negoci amb directors tècnics, responsables de manteniment, mànagers de producció, gerents, etc, participar en programes B2B d'entrevistes concertades per conèixer nous clients i mercats, així com la participació activa en tallers, workshops, conferències i activitats.

La fira és de caràcter professional però estarà oberta al públic general el dissabte 21 d’octubre.

Més informació