PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

27
Febrer
2018

La nova edició del programa Fem Ocupació permetrà contractar una trentena de joves

És la quarta vegada que es du a terme el projecte a Sabadell

La nova edició del programa Fem Ocupació permetrà contractar una trentena de joves

L’Ajuntament de Sabadell ha engegat una nova edició del programa Fem Ocupació per a Joves. L’objectiu és facilitar a les empreses la contractació de joves residents a Sabadell, entre 18 i 29 anys, que estiguin inscrits al Servei d'Ocupació de Catalunya, com a demandants d’ocupació i que comptin amb el graduat en ESO, Batxillerat o Cicles Formatius de Grau Mitjà.

En total, s’ha previst que 30 joves es puguin beneficiar d’aquest projecte. Les persones participants, a més d'obtenir un lloc de feina, es beneficiaran d’una formació subvencionada. Aquesta podrà ser semipresencial o presencial al Vapor Llonch i es podrà fer abans o simultàniament al contracte de treball.

Per la seva part, les empreses que hi col·laborin contractant participants del programa podran beneficiar-se d’una subvenció econòmica del SOC de 4.245,60 € per 6 mesos de contracte a jornada completa o l’equivalent si la jornada és parcial. A més, rebran assistència tècnica i assessorament durant tot el procés per part de l’Ajuntament de Sabadell per realitzar el reclutament i la preselecció de candidatures i la formació adaptada a les necessitats del lloc de treball. La data límit de subscripció de contractes de treball serà el 7 de novembre de 2018.

Per quarta vegada aquest projecte es desenvolupa des de l’Ajuntament de Sabadell. Segons el regidor de Treball i Empresa, Eduard Navarro “es tracta d’un programa que dona bons resultats; en l’edició anterior 45 joves van tenir un contracte d’una durada mínima de 6 mesos, i dels contractes realitzats que a dates d’ara ja han passat els 6 mesos, el 75% continuen treballant”.

Fem Ocupació està subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i el Ministeri d’Ocupació i Seguretat, per un import de 132.000 €.

Per participar-hi

El programa es posa en marxa informant a les empreses, col·laborant en la identificació de vacants i analitzant els llocs de treball a cobrir. Al portal www.sabadelltreball.cat es publicaran les ofertes de treball detectades informant que formen part d’aquest programa. Per tant, les persones joves interessades s’hauran d’inscriure a les ofertes de treball.

L’equip tècnic valorarà l’adequació i dissenyarà la formació a mida adaptada a les necessitats del lloc de treball que la persona jove haurà de fer. Les empreses interessades a participar-hi poden adreçar un missatge electrònic a l’adreça Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o bé trucar al 93 745 31 61.