PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
NOTÍCIES
16
Maig
2018

Marta Carrasco presenta el solo “Perra de nadie” a Ca l’Estruch

A més, dos artistes de NauEstruch compartiran, divendres, els seus projectes amb el públic i un grup de jazz-funk local tocarà al bar

Marta Carrasco presenta el solo “Perra de nadie” a Ca l’Estruch

El dissabte 19 de maig, a les 9 del vespre, el teatre de Ca l’Estruch presenta Perra de nadie, un solo en què la dramaturga catalana Marta Carrasco rescata dones sorgides d’anteriors muntatges i les encasta en moments d’horror, de denúncia, d’humor, d’incomoditat i de silenci.

Carrasco ha creat espectacles històrics com Blanc d’ombra, Mira’m, J’arrive, Aiguardent i Dies Irae, que l’han convertida en un referent imprescindible del món de la dansa. Amb aquest últim solo seu com a intèrpret, l’artista ha recollit tant l’aplaudiment del públic com els elogis de la crítica. Recentment ha estat guardonada amb el Premi Crítica Serra d’Or de Teatre 2018 a l’aportació més interessant i ha rebut el premi a millor solo dels Premis de la Crítica que organitza Recomana.

Dos projectes d’arts visuals

El dia abans, el divendres 18 de maig, a les 6 de la tarda, NauEstruch convida a veure dos projectes d’arts visuals que fan residència a l’equipament municipal. Es tracta, d’una banda, de Tot el dia provant. En aquest cas, Rosa Vallori obrirà les portes del taller en què treballa des de febrer, mitjançant l’observació de l’entorn més proper acumulant, ajuntant i creant objectes, establint una relació d’anada i tornada entre el taller, l'exterior i les curolles personals. A partir d'aquests primers elements es proposa enunciats de coses que fallaran deliberadament i d'idees de formes a realitzar, aprofitant sovint el material que sorgeix de qualsevol intent de produir. El seu procés de treball no és sinó la recerca d'inputs per mantenir una activitat i definir una metodologia que arriba a posteriori.

La segona proposta és Patterns, un projecte en procés que connecta tres mitjans: la pintura, el collage i l'art tèxtil. La peces remeten d'una manera lírica a arquitectures i paisatges pels quals habita Anna Maria Kasprzak. En aquest cas, el seu objecte d'estudi és la ciutat de Sabadell i, especialment, el seu vessant històric relacionat amb el tèxtil i industrial. Tota aquesta experiència, duta a terme en el seu pas per Ca l’Estruch entre l’abril i el maig d’aquest any pretén ser condensada i resolta a partir de teixits que, en format expositiu, remeten a les façanes de les fàbriques tèxtils.

Jazz-funk sabadellenc, al bar

El mateix divendres, a les 10 del vespre, al bar hi actuarà Garden Street Band, un quartet de jazz-funk format per joves músics amb formació professional sorgits del Conservatori de Sabadell. Tots tenen una notable trajectòria musical i tres anys d'experiència tocant junts. Disposen d'un repertori de més de 20 temes a escollir, entre els quals la majoria són estàndards i alguna composició pròpia. Són Martí Costa (teclats), Pau Colomer (saxo), Ferran Rico (baix) i Gerard Pola (bateria).

D’altra banda, el cap de setmana també programa un cafè científic amb artistes i una nova sessió de Circ en Família.