PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

04
Setembre
2018

Màxim històric en la puntuació que les famílies atorguen a les escoles bressol municipals de Sabadell

Mares i pares valoren els centres amb una mitjana de 9,2 sobre 10

Màxim històric en la puntuació que les famílies atorguen a les escoles bressol municipals de Sabadell

Les escoles bressol municipals han obtingut el curs 2017-2018 una nota mitjana de 9,2 sobre 10 en la valoració que d’aquests centres fan les famílies usuàries. La puntuació, la més elevada des que es va començar a fer l’enquesta el curs 2008-2009, confirma l’alt grau de satisfacció de mares i pares en el funcionament general d’aquests serveis. Entre els aspectes més ben valorats es troben la pràctica educativa i el personal docent, on s’inscriuen les activitats proposades als infants, la tasca dels tutors/tutores i la relació dels professionals amb els infants i les famílies.

El qüestionari, de caràcter anònim, corresponent al curs 2017-2018, l’han contestat 685 famílies, un 65,05% del total, registrant així també una de les taxes més elevades de participació en l’històric de l’estudi. L’any 2008-2009, els centres municipals van obtenir una puntuació global de 8,3. Valoració que ha anat augmentant fins a situar-se en un 8,8 el curs 2014-2015. Des de llavors, va pujar al 8,9 els dos cursos següents, fins a arribar al 9,2 el curs 2017-2018.

El tinent d’alcalde i regidor d’Educació, Joan Berlanga, ha destacat que

estem molt satisfets amb els resultats de l’enquesta, que indiquen que les escoles bressol municipals són un servei públic de gran qualitat, que compta amb el reconeixement i l’estima de les famílies

En aquest sentit, ha volgut

posar en valor i agrair la dedicació i professionalitat dels equips tècnics i educatius que fan possible el dia a dia d’aquests centres municipals, garantint la millor de les atencions per als infants i els seus mares i pares

Així mateix, s’ha compromès a continuar treballant per mantenir la qualitat en els aspectes més ben valorats i avançar en el conjunt d’àmbits del servei.

L’estudi realitzat inclou diferents camps d’estudi, dividits en cinc grans ítems: aspectes relacionats amb la gestió i organització de l’escola i atenció a l’usuari; espais del centre i materials; servei de menjador; pràctica educativa i personal docent i aspectes referits a l’ambient escolar i la participació de les famílies. També un apartat de valoració global i dos espais on, al marge dels ítems anteriors de resposta tancada, les famílies tenen l’opció de referir-se de manera oberta als aspectes valorats més positivament, així com aquells factors en què caldria avançar. D’aquesta manera, es volen copsar les inquietuds de les famílies i elaborar propostes de millora continuada a les escoles bressol municipals.