PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

06
Agost
2018

Nous cartells per indicar els espais on els gossos poden anar sense lligar

Es troben al parc de Catalunya, al parc de la Clota, prop de la plaça de Conrad Crespí i al parc de la Romeua

Nous cartells per indicar els espais on els gossos poden anar sense lligar

L’Ajuntament ha col·locat uns cartells a sis espais de la ciutat on els gossos poden anar solts. L’objectiu és senyalar aquestes zones i recordar a la ciutadania les condicions que cal complir per poder deixar lliures aquests animals.

Aquests espais es troben a la zona de més altitud del parc de Catalunya, al parc de la Clota, prop de la plaça de Conrad Crespí i al parc de la Romeua, on n’hi ha dos de diferenciats.

Els cartells indiquen que els gossos potencialment perillosos han d’anar lligats i amb morrió, i que sempre han d’anar acompanyats. Pel que fa als gossos, han d’estar identificats, censats i han de tenir els controls sanitaris reglamentaris i actualitzats.

També s’indica que cal evitar que els gossos molestin persones i altres animals i recorden que cal respectar el descans del veïnat. Finalment, recorden que els propietaris dels gossos són els responsables dels danys, els perjudicis i les molèsties que aquests animals puguin ocasionar, com també que sempre cal recollir-ne els excrements.