PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
NOTÍCIES
05
Desembre
2017

Obert el període per presentar candidatures al càrrec de Síndic o Síndica Municipal de Greuges de Sabadell

Es poden presentar de l’11 de desembre al 24 de gener del 2018

Obert el període per presentar candidatures al càrrec de Síndic o Síndica Municipal de Greuges de Sabadell

L’Ajuntament ha obert el procés de convocatòria pública perquè la ciutadania pugui presentar candidatures al càrrec de Síndic o Síndica Municipal de Greuges de Sabadell. El període de presentació començarà el dilluns 11 de desembre i s’acabarà el dimecres 24 de gener de 2018. El termini s’ha obert després que el Ple municipal del 27 de juliol va aprovar el nou Reglament de la Sindicatura Municipal de Greuges. Aquest document estableix, entre altres qüestions, el nou procediment per elegir i nomenar el càrrec al capdavant de la Sindicatura, mitjanant l’obertura d’un procés de convocatòria pública on la ciutadania i les entitats puguin presentar candidatures per ocupar aquest càrrec.

Les candidatures es poden presentar a qualsevol registre municipal per mitjà d’una sol·licitud. En el cas que les presentin ciutadans o ciutadanes, els noms han d’anar acompanyats d’un document de motivació exposant les línies bàsiques i la proposta de desenvolupament del càrrec. En el cas de les entitats, col·lectius o associacions, les sol·licituds ha d’anar acompanyades d’un document que exposi els valors que fan la persona mereixedora del càrrec.

Un cop tancat el període, la Junta de Portaveus valorarà les candidatures i serà el Ple municipal del 22 de febrer el que finalment escollirà una de les candidatures entre les que hagin estat validades segons els criteris establerts pel nou Reglament.

Aquest reglament, a més de la novetat pel que fa al mecanisme d’elecció del càrrec, inclou també que aquesta persona tindrà a partir d’ara la consideració de personal de caràcter eventual. El síndic o síndica continuarà percebent les retribucions que fixi anualment el Ple municipal.

Més informació

Reglament de la Sindicatura Municipal de Greuges de Sabadell