PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
NOTÍCIES
17
Maig
2018

Obert el termini de sol·licitud de subvencions per participar en l’Agenda 21 Escolar de Sabadell

Des del curs 2003-2004 hi han participat 68 centres, que han desenvolupat més de 250 projectes

Els centres educatius ja poden presentar la sol·licitud de subvenció per al desenvolupament, el proper curs, de projectes vinculats a l’Agenda 21 Escolar de Sabadell. El període de presentació de peticions estarà obert fins al proper 18 de juny. L’Ajuntament destinarà als ajuts un total de 7.000 euros –amb un màxim de 700 euros per centre–, amb l’objectiu global de contribuir al foment d’iniciatives relacionades amb l’educació per a la sostenibilitat.

L'Agenda 21 Escolar és un programa que fomenta les pràctiques participatives als centres educatius des del punt de vista de la sostenibilitat, que s'emmarca en l'Agenda 21 Local de Sabadell. Introdueix projectes i iniciatives de sostenibilitat als centres educatius mitjançant l'educació en l'acció, i reforça els vincles entre la ciutat i l'escola. Des del curs 2003-2004 hi han participat 68 centres, que han desenvolupat més de 250 projectes.

En aquest marc, podran ser objecte de subvenció totes les actuacions educatives lligades o enfocades a la introducció o aplicació d’accions i polítiques de sostenibilitat al centre escolar i al seu entorn, que es portin a terme dins el curs escolar 2018-2019. Així, a títol d’exemple i entre altres, podran rebre un ajut activitats relacionades amb el foment de l’estalvi i l’eficiència energètica, la introducció de criteris de compra sostenible, la millora de la gestió de l’aigua, la prevenció, reducció i reutilització de residus, la millora de l’entorn de treball al centre escolar des del punt de vista ambiental, la reducció o prevenció de la contaminació acústica i/o lumínica, la millora de la mobilitat, la introducció de criteris ambientals en la gestió d’horts, jardineria i espais verds, etc.

Tota la informació per a la presentació de sol·licituds es pot consultar aquí.