PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

14
Novembre
2018

Primera jornada sobre ciència i tecnologia adreçada exclusivament a noies de 8 a 18 anys

Titulada Science & Tech Girls Vallès, tindrà lloc aquest dissabte a la Biblioteca Vapor Badia

Primera jornada sobre ciència i tecnologia adreçada exclusivament a noies de 8 a 18 anys

El dissabte 17 de novembre, al matí de 10 a 2, a la Biblioteca Vapor Badia, tindrà lloc una jornada sobre ciència i tecnologia adreçada exclusivament a noies de 8 a 18 anys. Inclourà tallers de ciència, de robòtica, de disseny 3D, d’enginyeria, de pàgines web, de programació, de xarxes socials i de nanotecnologia. Com a particularitat, poden assistir-hi també nois sempre que vagin acompanyats d’una noia.

En el transcurs de l’acte es podrà visitar un laboratori de fòssils i un d’introducció a la robòtica, es tractarà de la construcció de ponts en 3D, què és una nanoescala i com afecta la població, a més de programació amb Scratch, entre altres qüestions. A més, es durà a terme lectura teatralitzada titulada Madâme Chatelet i les seves seguidores a Instagram, a càrrec de les investigadores de l’ICMAB-CSIC.

L’organització és a càrrec de Codelearn, la Universitat Autònoma de Barcelona, l’Institut de Ciència de Materials de Barcelona (ICMA-CSIC), l’Institut Català de Paleontologia Miquel Crusafons (ICP), PyLadies / Associació Catalana d’Intel·ligència Artificial (ACIA), l’Institut Català de Nanociència i Nanotecnologia (ICN2), amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sabadell la Diputació de Barcelona.

Les inscripcions són gratuïtes i les places, limitades.