PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
NOTÍCIES
17
Maig
2018

Rebuda a l’alumnat del Collège Eugène Le Roy de Bergerac en el marc d’un intercanvi amb l’Institut Pau Vila

L’objectiu de l’intercanvi és promoure el coneixement d’idiomes

Rebuda a l’alumnat del Collège Eugène Le Roy de Bergerac en el marc d’un intercanvi amb l’Institut Pau Vila

El Saló de Plens de l’Ajuntament ha acollit aquest matí la rebuda institucional a un grup d’alumnes de secundària del Collège Eugène Le Roy de Bergerac (França), que aquests dies visita Sabadell, en el marc d’un intercanvi amb l’Institut Pau Vila. L’acte ha comptat amb la presència del tinent d’alcalde i regidor d’Educació, Joan Berlanga.

El tinent d’alcalde ha donat als alumnes de Bergerac la benvinguda a la ciutat i ha destacat

els beneficis educatius que s’assoleixen amb intercanvis com aquest". En aquest sentit, ha volgut "agrair especialment l’esforç i dedicació del professorat dels centres per materialitzar aquests projectes. Una tasca que sovint és poc reconeguda però que té un gran valor en la formació de l’alumnat.

L’objectiu de l’intercanvi entre els centres educatius és promoure el coneixement d’idiomes i l’adquisició i millora de les competències bàsiques comunicatives, en particular de la comprensió i l’expressió orals. Així mateix, la iniciativa permet a l’alumnat assolir aprenentatges derivats del coneixement de diferents cultures. En aquest cas, l’intercanvi s’emmarca dins la programació del seminari de francès que s’imparteix a l’Institut Pau Vila i de castellà de l’Eugène Le Roy.

Durant l’estada a la nostra ciutat, els estudiants francesos participaran en algunes activitats sols i en d’altres conjuntes amb l’alumnat sabadellenc. Així mateix, es desenvoluparan activitats a l’institut sabadellenc i també fora del centre.