PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

23
Febrer
2018

S’obre un nou termini per presentar candidatures al càrrec de síndic o síndica municipal de greuges

El període va del 26 de febrer al 23 de març, amb l’objectiu d’escollir el nou càrrec al Ple d’abril

S’obre un nou termini per presentar candidatures al càrrec de síndic o síndica municipal de greuges

Després que cap de les candidatures presentades al procés ha obtingut el suport necessari que estableix el reglament, l’Ajuntament de Sabadell ha obert un nou període de presentació de candidatures per ocupar el càrrec de síndic o síndica municipal de greuges. El termini s’obre el 26 de febrer i finalitza el 23 de març. L’objectiu és que el Ple del proper mes d’abril esculli l’opció proposada per la Junta de Portaveus.

Segons estableix el Reglament de la Sindicatura Municipal de Greuges, el Ple ha d’escollir una candidatura validada per la Junta de Portaveus. Cap de les presentades en l’anterior convocatòria va obtenir el suport necessari per part de la Junta, cosa que ha motivat la repetició del procés.

Serà escollida la candidatura que obtingui la majoria de les dues terceres parts dels membres de dret que integren la corporació municipal (18 vots) en primera votació. O de les tres cinquenes parts (17 vots), en segona votació, en cas de no obtenir prou majoria.

Les candidatures es poden presentar a qualsevol registre municipal per mitjà d’una sol·licitud. En el cas que les presentin ciutadans o ciutadanes, els noms han d’anar acompanyats d’un document de motivació exposant les línies bàsiques i la proposta de desenvolupament del càrrec. En el cas de les entitats, col·lectius o associacions, les sol·licituds han d’anar acompanyades d’un document que exposi els valors que fan la persona mereixedora del càrrec.

Un cop tancat el període, la Junta de Portaveus valorarà les candidatures i serà el Ple municipal del 26 d’abril el que finalment escollirà el nou síndic o síndica.