PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

22
Febrer
2018

Sabadell participa en la creació de la primera comunitat en línia sobre indústria 4.0 per a empreses

Es celebrarà una Fira Virtual els dies 7, 8, 9 de març amb conferències en directe i xats interactius

Sabadell participa en la creació de la primera comunitat en línia sobre indústria 4.0 per a empreses

Sabadell és un dels municipis vallesans participants en la creació de la primera comunitat virtual sobre indústria 4.0 per a empreses. Amb el nom Open Industry 4.0 s’estrena aquest projecte tecnològic organitzat pels ajuntaments de Sant Quirze del Vallès, Barberà de Vallès, Montcada i Reixac, Rubí, Sabadell i Terrassa amb el suport de la Diputació de Barcelona.

A través de la plataforma www.openindustry40.com es crea un punt de trobada digital de les empreses i els professionals de la indústria, una comunitat oberta els 365 dies de l’any on es troben les 9 tecnologies 4.0: robòtica, simulació 3D, integració de sistemes, internet de les coses, ciberseguretat, tecnologies en núvol, manufactura additiva, realitat augmentada i big data. L’objectiu d’aquest espai virtual és que les empreses puguin exposar els seus productes i serveis i facilitar la interacció entre companyies.

Fira virtual 7, 8 i 9 de març

En el marc d’aquest projecte, Open Industry 4.0 es celebrarà una Fira Virtual els dies 7, 8, 9 de març amb conferències en directe i xats interactius. Les persones interessades a tenir el seu propi estand a la Fira Virtual 4.0 poden omplir un formulari mitjançant el web www.openindustry40.com. L’any 2016 en una fira virtual d'Innovació Industrial impulsada pels ajuntaments de Sant Quirze del Vallès i Barberà del Vallès, va comptar amb 1000 visites provinents de 19 països, més de 150 compradors i 27 estands.