PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

24
Maig
2019

Sabadell rep una subvenció de la Comissió Europea per a un projecte relacionat amb la seguretat alimentària

Es tracta d’un import de més de 286 mil euros

L’Ajuntament de Sabadell ha rebut avui la confirmació que la Comissió Europea atorgarà a la ciutat una subvenció Horitzó 2020 per poder dur a terme un projecte en seguretat alimentària. Així, el consistori rebrà 286.812,5 euros, que és la totalitat del que havia demanat, amb una sol·licitud que ha rebut una puntuació de 14,5 punts sobre 15.

Es tracta d’un projecte liderat per la Universitat de Bolonya, en què l’Ajuntament local actua de partner, com també ho fan 23 agents més de diferents països europeus.

L’Horitzó 2020 és un programa marc de la Unió Europea que concentra gran part de les activitats de recerca i innovació per al període 2014-2020. Amb un pressupost de 76.880 milions d'euros, integra totes les fases de la recerca i la innovació (des de la generació del coneixement fins a les activitats més properes al mercat): recerca bàsica, desenvolupament de tecnologies, projectes de demostració, línies pilot de fabricació, innovació social, transferència de tecnologia, proves de concepte, normalització, suport a les compres públiques precomercials, capital de risc i sistema de garanties.