PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
NOTÍCIES
05
abril
2018

Taller d’immersió en l’escriptura de l’artista Fina Miralles

Amb el títol “Donar cos a les paraules”, es proposa aquesta activitat complementària a l’exposició que sobre l’artista presenta el Museu d’Art

Taller d’immersió en l’escriptura de l’artista Fina Miralles

Els dissabtes 7 i 14 d’abril, a les 11 del matí, al Museu d’Art de Sabadell (MAS) s’impartirà “Donar cos a les paraules”, un taller d’immersió en l’escriptura de l’artista sabadellenca Fina Miralles. Les places són limitades i cal prèvia inscripció. Es tracta d’una de els activitats complementàries a l’exposició “Fina Miralles. Paraules fèrtils 1972-2017”, que es pot veure al Museu d’Art fins al 29 d’abril.

El taller, el conduiran Assumpta Bassas, Judit Vidiella i Maia Creus –comissària de l’exposició–. La primera sessió consistirà en una visita prèvia a la mostra per tal d’entrar en l’univers visual i espiritual de Miralles. A partir dels seus textos, els participants faran un treball autobiogràfic, individual o col·lectiu. En la segona sessió els participants duran a terme una experiència performàtica de transformació de la memòria en paraules, poemes visuals, accions, etc.

El 29 d’abril Fina Miralles rebrà el Premi Nacional d’Arts Visuals atorgat pel CoONCA.