PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

10
Agost
2018

Tractament preventiu a més de 550 plàtans de Sabadell, diumenge a la nit

S’actuarà contra el tigre del plàtan, la nit del 12 al 13 d’agost

Tractament preventiu a més de 550 plàtans de Sabadell, diumenge a la nit

La nit del diumenge 12 al dilluns 13 d’agost, entre les 11 de la nit i les 7 del matí, es durà a terme un tractament preventiu contra el tigre del plàtan (Corythuca ciliata) a 565 exemplars de plàtans que hi ha plantats dins el nucli urbà de Sabadell.

Els arbres afectats són plàtans (Platanus x acerifolia) i es troben a la plaça de Granados –26 exemplars–, a la ronda de Zamenhof –141–, al carrer d’Alguersuari i Pascual cantonada amb el carrer de Sentmenat –12–, a l’avinguda de l’Onze de Setembre –129–, a l’avinguda de Matadepera (des de l’avinguda de la Concòrdia fins a la plaça del Pi) –100–, a la plaça del Principat amb passeig de Sant Bernat –10– i al carrer de La Palma –147 exemplars.

Avui divendres s’han penjat rètols informatius als carrers afectats, amb l’objectiu que els ciutadans que viuen més a prop estiguin informats del que es farà.

D’altra banda, per tal de minimitzar les molèsties que puguin ocasionar els tractaments fitosanitaris, es recomana a tots el veïns de les zones afectades que mentre s’estigui duent a terme el tractament mantinguin les finestres tancades i que no deixin roba estesa ni animals domèstics als balcons o a les terrasses.

Aquesta actuació pretén reforçar la que es va fer entre el 24 de juny i l’1 de juliol, quan es va aplicar el mateix producte a 2.998 plàtans (Platanus hispanica) també de diferents espais de la ciutat. El reforç es fa habitualment al setembre, però enguany, per causa de les altes temperatures , s’ha avançat.