PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

10
Novembre
2016

Una cinquantena d’empreses han rebut el distintiu ‘Empresa amb Vàlua’

Reconeixement públic de la plataforma d'entitats del Tercer Sector a empreses que treballen per la millora sociolaboral de persones en situació de risc

Una cinquantena d’empreses han rebut el distintiu ‘Empresa amb Vàlua’

La Plataforma Vàlua d'Entitats del Tercer Sector de Sabadell ha fet un reconeixement públic a les empreses que han rebut el distintiu “Vàlua”, pel seu compromís per treballar per la millora sociolaboral de persones en situació de vulnerabilitat o en risc d'exclusió social.

L’acte ha comptat amb l’assistència de Juli Fernàndez, alcalde de Sabadell; Josep Vidal, director general d’Economia Social, el Tercer Sector, les Cooperatives i Autoempresa del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya; Eduard Navarro, regidor de Treball i Empresa; Joan B. Casas, degà del Col·legi d’Economistes de Catalunya i dels representants de les diferents entitats que conformen la plataforma.

Vàlua és el nom de la plataforma d’entitats del Tercer Sector Social de Sabadell que, amb el suport de l’Ajuntament de Sabadell, treballen conjuntament pels drets, la igualtat d’oportunitats i la qualitat de vida de les persones en risc d’exclusió social. En formen part: Actuavallès, Andi, Associació de Persones Sordes de Sabadell, Associació Ethos, Associació Juvenil Esquitx, Avan, Càritas, Centre Sara, Cerma, Cipo sccl, Creu Roja, Fundació Atendis, Fundació Ecom, Fundació Main, Fundación Secretariado Gitano, Salut Mental Sabadell, SCAI i Xalest.

Empresa amb Vàlua

Una “Empresa amb Vàlua” és aquella empresa compromesa amb Sabadell i amb la seva ciutadania, que es preocupa del benestar del seu entorn i que s’implica mitjançant la col·laboració amb les entitats de la ciutat, de moltes maneres possibles, però principalment contractant persones en situació de vulnerabilitat o en risc d’exclusió social i/o comprant productes i contractant serveis a les entitats Vàlua.

Catàleg de productes

En el transcurs de l’acte s’ha presentat el catàleg de productes i serveis Vàlua. El catàleg vol posar en valor la qualitat dels productes artesanals i dels serveis que les entitats membres ofereixen, així com facilitar un recurs útil a totes les organitzacions compromeses amb la igualtat d’oportunitats o que estan desenvolupant la seva estratègia de responsabilitat social.

La compra d’aquests productes i serveis professionals permet col·laborar amb el manteniment i la creació de llocs de treball de qualitat per a persones amb dificultats per accedir al mercat laboral, així com amb les entitats del tercer sector social de Sabadell.